Hesabım
    Ray Fisher, Cyborg Karakterini Bırakmasıyla İlgili Uzun Bir Açıklama Yaptı

    Ray Fisher'dan DC'yi bırakmasıyla ilgili önemli bir açıklama geldi.

    Justice League'de Cyborg'u canlandıran Ray Fisher'ın DC ile arası büyük oranda açıldı. Oyuncunun söylediklerine göre Walter Hamada'nın payı bu konuda oldukça fazla. Fisher, alınan bir kararla The Flash filminde Cyborg olarak yer almayacağını açıklamıştı. Hamada'nın birçok konuda yanlış bilgi verdiğine dair bir paylaşımda bulunan Fisher, bu kez uzun bir açıklamada bulundu. Warner Bros ya da DC'den Fisher'a herhangi bir cevap bugüne kadar gelmedi.

    Ray Fisher, The Flash'ta yer almama nedeninin Warner Bros'un, Cyborg karakterini filmden silmesi olduğunu söyledi. İki sayfa uzunluğunda yaptığı açıklamasının bir kısmında şu sözler yer aldı: "Karara sonuna kadar karşı çıkıyorum, ama hiç de sürpriz bir karar değil. Varılan yanlış kanının aksine Cyborg'un The Flash'teki rolü büyük olacaktı. Victor Stone'u yeniden ekrana getirme imkanını kaybetmemin acısını yaşarken Walter Hamada'ın yaptıklarından haberdar olmak, dünyaya yapılabileceğim önemli katkının kanıtı niteliğinde. 30 Aralık 2020 tarihinde, DC'nin Başkanı Walter Hamada'nın yer aldığı projelere katılmayacağım konusunu belirgin bir şekilde netleştirmiştim. Bunun altında iki neden vardı. 1- Justice League araştırması konusunda Walter Hamada'nın arkadaşı ve eş başkan olan Geoff Johns'u korumak amacıyla yaptıkları. 2- Walter Hamada'nın kendini korumak için kamuya benim hakkımda ve 4 Eylül'de Warner Bros'un Justice League araştırmasıyla ilgili yaptığım açıklama hakkında yalanlar ve yanlış bilgiler içeren duyurular yayması..."

    Justice League konusunun gittikçe daha karmaşık bir hal aldığı biliniyor. Çekimler sırasında Zack Snyder'ın yönetmenliği bırakmasının ardından Joss Whedon projeye getirilmiş ve ortaya çıkan sonuçlar beğenilmemişti. Yapılan araştırma ise Whedon'ın çekimler sırasında yaptığı davranışlar üzerine. Ray Fisher'ın sözlerine göre Warner Bros, bu araştırmada bazı şeyleri gizliyor. Fisher, eğer Cyborg'u bir daha canlandıracak olmasa bile Walter Hamada konusunda bir farkındalık yarattığı için açıklamalarından memnun olduğunu belirtiyor. Justice League şimdilerde mini diziye dönüştürülüyor. Zack Snyder projenin başında yer alıyor ve ek sahne çekimleri yapıyor. Dizi, HBO Max üzerinden 2021 yılı içerisinde yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top