Hesabım
    Ridley Scott'ın Napolyon Filmi "Kitbag", Yayın Platformunu Buldu

    "Kitbag" filmi için anlaşma tamamlanmak üzere..

    Apple Studios, Ridley Scott’ın Napolyon'un hayatına odaklanacak son epik girişimi olan tutku projesi "Kitbag"i destekleyecek. "Joker"le geçtiğimiz yıl Oscar kazanan Joaquin Phoenix, askeri deha ve Fransız imparatoru oynayacak. Scott daha önce Napolyon hakkında, 1977'deki ilk uzun metrajlı filmi olan “The Duellists”te bir hikaye anlatmış ve bir Bonapartist karakterle, bir Fransız askeri arasındaki rekabetin öyküsünü peliküle aktarmıştı. 

    Yönetmen şu anda Matt DamonAdam Driver ve Ben Affleck'in rol aldığı tarihi bir destan olan "The Last Duel" üzerinde son rötuşları yapıyor. "Kitbag", Scott'la daha önce "All the Money in the World" filminde çalışan David Scarpa'nın senaryosuna sahip. Epik tarihi filmler, geleneksel Hollywood stüdyolarının, seri filmler ve süper kahraman filmlerine ağırlık vermeden önce en önemli ve kazandıran film türlerinin başında geliyordu. Ridley Scott, önümüzdeki birkaç yıl bu geleneğe dönüş yapacak.

    Film, Napolyon’un kökenlerine ve imparatorun hızlı, acımasız tırmanışına bir bakış sunacak. Bunu yaparken, karısı ve tek gerçek aşkı Josephine'le olan, bağımlılık yaratan ve genellikle değişken ilişkisi odak noktada olacak. Napolyon daha önce de sinemada kendine yer buldu. “Désirée” ve “Waterloo” gibi destanlarda, Marlon Brando ve Rod Steiger gibi oyuncuların oynadığı filmlerde ve aynı zamanda garip komedilerde Napolyon'un hikayesini defalarca izledik.

    Scott, filmi Kevin Walsh'la birlikte Scott Free Productions aracılığıyla yapacak. Film, Apple TV Plus'ın, televizyon projeleri için ilk bakış anlaşması bulunan Scott Free Productions'la olan ortaklığını genişletiyor. Apple, Oscar umudu bulunan “On the Rocks”ı ve Tom Hanks'li savaş filmi “Greyhound”u yayınlayarak film alanına agresif bir giriş gerçekleştirdi. Haklarını aldığı diğer filmler arasında Antoine Fuqua ve Will Smith'in bir araya geldiği "Emancipation" ve Martin Scorsese'nin Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'yu tekrar yönettiği "Killers of the Flower Moon" bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top