Hesabım
    Russo Kardeşler'in Yönettiği "Cherry"den Yeni Fragman!

    Cherry'nin fragmanı yayında!

    Apple TV+'ta yayınlanacak olan "Cherry"den yeni bir fragman paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man'i Tom Holland'ın yıldızı olduğu Cherry'nin fragmanına 23 yaşında ordudaki görevinden dönen bir gencin banka soygununa girişmesiyle başlıyoruz. Yaşanan her şeyi çoktan gördüğünü söyleyen Nico, kız arkadaşının da yardımıyla travma sonrası stres bozukluğuyla mücadele etmeye çalışıyor.

    Cherry'nin resmi konusu ise şöyle: Cherry, Irak’tan dönen eski bir ordu doktorunun yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunu konu ediyor. Amerikan ordusunda doktor olarak çalışan bir adam, sevdiği kadını ardında bırakarak Irak’a göreve gider. Yaşadıkları onda travma sonrası stres bozukluğu yaratınca, genç adamın hayatı hızlı bir düşüşe geçer. Irak’tan dönüp mesleğini bırakan adam, gittikçe daha da dibe batar. Uyuşturucu batağına saplanan adam, epeyce borca girince kurtuluşunu bir bankayı soymakta bulur.

    Anthony ve Joe Russo'nun yeni ve oldukça iddialı filmi Cherry'nin başrolünü Tom Holland üstleniyor. Filmde Holland'a Ciara Bravo, Kelli Berglund, Thomas Lennon, Jack Reynor, Michael Gandolfini ve Jeff Wahlberg eşlik ediyor. Cherry'nin uyarlandığı kitabın yazarı aynı zamanda Tom Holland'ın canlandırdığı Nico Walker oluyor. Walker, kendi hikayesini 2018 yılın romana dökmüştü. Apple, Cherry'yi platformda 26 Şubat tarihinde yayınlamayı planlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top