Hesabım
    Disney+ filmi "Flora & Ulysses"ten Fragman Paylaşıldı!

    Matilda Lawler başrollü Flora & Ulysses'ten fragman geldi.

    Kate DiCamillo'nun Newbery ödüllü çocuk kitabından uyarlanarak filme aktarılan Flora & Ulysses'ten fragman paylaşıldı. Matilda Lawler, Alyson Hannigan ve Ben Schwartz'ın başrolünü paylaştığı aile filminin fragmanında bir sincap süper kahraman ile karşı karşıyayız. Gerçek hayatta kahramanlık anlayışını bir sincap olan Ulysses ile bulan "Flora & Ulysses" yakında izleyici karşısına çıkacak.

    Flora & Ulysses'in konusu ise şöyle: 10 yaşında sıkı bir çizgi roman takipçisi olan Flora ile süper güçleri olan sincap Ulysses'i konu ediniyor. Flora aynı zamanda özgüvenli ve biraz da alaycı bir tiptir. Bir gün Flora, Ulysses isimli bir sincabı elektrikli süpürge kazasından kurtarır. Flora, Ulysses'in süper güçleri olduğuna inanıyordur. Flora, Ulysses'in güçlerini kötüye kullanması için çaba harcar. Flora'nın annesi ise Ulysses'in gitmesini istiyordur. İkili bir mücadeleye girişecektir.

    Lena Khan'ın yönetmenliğini üstlendiği Flora & Ulysses'in başrolünü Matilda Lawler, Alyson Hannigan ve Ben Schwartz üstleniyor. Ayrıca onlara kötü kahraman olarak Community'nin yıldızı Danny Pudi eşlik ediyor. Disney+'ta yayınlanacak olan film, platformun orijinal yapımları arasındaki yerini yakında alacak. Disney ayrıca bir süre önce başka bir aile filmi olan Soul'u gösterime sunmuş ve büyük beğeni kazanmıştı. Ama Soul, bir Disney orijinali değildi. Vizyona girmesi planlanırken coronavirüs salgını sinemalarda gösterilmesini engellemişti. Flora & Ulysses ise 19 Şubat tarihinde Disney+ orijinali olarak izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top