Hesabım
    Chris Evans, Captain America Rolüne Geri mi Dönüyor?

    Chris Evans ve Marvel yeniden anlaşma masasına oturmuş olabilir

    Deadline'ın haberine göre Captain America, Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüyor. Kaynaklardan gelen bilgilere göre Evans, Marvel ile en azından bir film için anlaşma imzaladı. İkinci film için ise açık bir kapı bırakılacağı belirtildi. Ancak ayrıntılar resmi olarak verilmedi.

    Chris Evans'ın Marvel'a dönüşü solo filmlerle olacak gibi görünmüyor. Söylenenlere göre daha çok Robert Downey Jr.'ın Spider-Man: Homecoming ya da Captain America: Civil War filminde yardımcı rolde yer alması gibi bir sistem izlenecek. Hangi filmlerde karakteri tekrar göreceğimiz ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Marvel'dan da bir ses çıkmadı. Chris Evans ise yalnızca sosyal medya hesabı üzerinden "News to me" yorumunda bulundu. Bu yorumdan olumsuz anlam çıkarıldı. Halloween'in yıldızı Jamie Lee Curtis ise Evans'a filmlerde annesini canlandırıp canlandıramayacağını sordu.

    Chris Evans'ın Avengers: Endgame'den sonra Marvel'da görülmeyeceği söyleniyordu. Ama aynı zamanda Chris Hemsworth'ün de görülmeyeceği söyleniyordu. Marvel hiç zaman kaybetmeden Hemsworth ile anlaşmasını yenilemişti. Anlaşmanın yenilenmeyeceği kesin olan isimler arasında Robert Downey Jr. ve Scarlett Johansson bulunuyor. Captain America'nın bir Disney+ dizisinde görülebileceği de düşünülüyor. Disney+ dizileri arasında Hawkeye, Loki, She Hulk, Moon KnightMs. Marvel gibi yapımlar bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top