Hesabım
    Netflix, Gal Gadot'lu Casus Filmi Heart of Stone'u Satın Aldı

    Skydance Media, dünya haklarını Netflix'e devretti..

    Netflix, Skydance Media tarafından geliştirilen Gal Gadot liderliğindeki casus gerilim filmi "Heart of Stone"un dünya çapında haklarını elde etti. "Heart of Stone", Skydance'in bu hafta satışını yapmak için masaya oturduğu ikinci büyük film. Diğeri, Chris Pratt'ın başrolünü oynadığı bir bilim kurgu filmi olan “The Tomorrow War” oldu. Amazon'un küresel haklar için 200 milyon dolar önerdiğini bildiriliyor ama satış henüz resmi olarak açıklanmadı.

    Amazon'un tamamlanmış bir film olarak satın almak üzere olduğu "The Tomorrow War"un aksine "Heart of Stone" henüz çekilmedi ve yapımın ilk aşamalarında. En çok “The Aeronauts” ve “Wild Rose”la tanınan Tom Harper, uluslararası aksiyon filmini Greg Rucka ve Allison Schroeder'in senaryosundan yönetiyor. Filmin senaryosuyla ilgili detaylar şimdilik gizli tutuluyor.

    Skydance’ten David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger filmin yapımcılığını Gadot, Jaron Varsano, Bonnie Curtis ve Julie Lynn ile birlikte yapıyor. Skydance, salgın sırasında aktif bir satıcı olmuş ve yakın zamanda Apple'a "Luck" ve "Spellbound" gibi animasyon filmlerini satmıştı. Streaming platformları, pahalı filmlerden kar elde etmek için gişe hasılatına güvenen ve pandemi nedeniyle bunu kaybeden geleneksel Hollywood stüdyoları ve prodüksiyon şirketleri için bir kurtuluş haline geldi. ABD sinemaları Covid-19 nedeniyle çoğunlukla kapalıyken, tiyatral olarak açılan birkaç film sadece zarardan kurtulmak için mücadele etti.

    Netflix ve Skydance daha önce Charlize Theron'la birlikte “The Old Guard”, Ryan Reynolds’un “6 Underground” ve yine Reynolds'un başrolünü oynadığı ve Shawn Levy'nin yönettiği yeni filmi “The Adam Project” üzerinde de ortak oldu. Gadot, kısa süre önce Netflix filmi "Red Notice" için prodüksiyonu tamamladı. Reynolds ve Dwayne Johnson'ın da rol aldığı soygun filmi, başlangıçta Universal'da kuruldu ancak Netflix haklarını elde etti. Kesin bir çıkış tarihi belirlenmemiş olsa da, bu yıl izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top