Hesabım
    "Justice League" Mini Dizi Değil; Film Olacak!

    Zack Snyder, Justice League hakkında verilen son kararı açıkladı.

    Zack Snyder'ın yeniden kurgulamak için Warner Bros'a karşı büyük bir mücadele verdiği Justice League hakkında yeni gelişmeler bulunuyor. Justice League'in dört bölümden oluşan bir mini dizi olarak HBO Max'te yayınlanacağı açıklanmıştı. Ancak yeni haberlere göre Justice League'i bir kez daha film olarak izleyeceğiz. Bu kez film 4 saatlik olacak.

    Yönetmen Zack Snyder, Justice League projesini tamamlayamadan ailevi sorunları nedeniyle yönetmenlikten ayrılmak zorunda kalmıştı. Warner Bros'un Snyder'ın yerine getirdiği Joss Whedon ise büyük sorunlara neden oldu. Şimdilerde DC ve Warner, Joss Whedon hakkındaki incelemelerini sürdürüyor. Oyuncu Ray Fisher'ın sözlerine göre DC, bu incelemeyi pek de başarılı ve gerçekçi bir şekilde yapmıyor.

    Bu sırada Snyder, bir yıl boyunca hayranlar ve oyuncularla ortak olarak sürdürdüğü kampanyanın altından kalkmayı başardı. Warner Bros, Justice League'in yeniden kurgulanmasını onayladı ve Snyder'a 70 milyon dolarlık bütçe izni çıkardı. Yönetmen, Jared LetoJoe ManganielloBen Affleck ve Henry Cavill gibi yıldız oyuncularla birlikte ek sahne çekimleri yaptı. Affleck'i bu sayede bir kez daha Batman olarak izleyeceğiz. Ayrıca oyuncunun The Flash filminde Michael Keaton ile birlikte farklı jenerasyonların Batman'i olacağı biliniyor. Henry Cavill'ın Superman kariyeri Affleck'inden daha belirsiz durumda.

    Justice League'in dizi olmamasındansa film olmasına karar verildi. Film, dört saat uzunluğunda olacak. Bunun nedeni ise Snyder'ın çektiği fakat kullanılmayan birçok sahneye yer verilecek olması. Ayrıca 4-5 dakikalık ek sahneler bu süreyi iyice uzatmış bulunuyor. Justice League'in HBO Max'teki yayın tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top