Hesabım
    Charlie Cox, Daredevil Olarak Spider-Man 3'ün Setinde Görüldü!

    Daredevil, Spider-Man 3'te yer alıyor!

    Marvel ve Sony ortak yapımı son Spider-Man filmi olan Spider-Man 3 ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Söylenenlere göre, Marvel bünyesinde Daredevil karakterini canlandıran Charlie Cox, Spider-Man 3'ün setinde görüldü. Hatta sette görüldüğü günün Daredevil'ın son çekim günü olduğu belirtiliyor. Bu konuda Marvel'dan resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Kevin Feige'in Daredevil için her zaman bir açık kapı bıraktığı biliniyor.

    Daredevil, Marvel'ın Netflix için hazırladığı süper kahraman dizilerinden biriydi. Ancak Disney, kendi platformunu açma kararı verdiği andan itibaren Daredevil'a ek olarak The Punisher, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage dizilerinin Netflix'teki geleceği sonlandırıldı. Ancak Netflix diziler için ambargo koydu. Daha doğrusu karakterlerin herhangi bir yapımda kullanılamaması için zaman sınırlaması yaptı. Daredevil ambargosu geçtiğimiz Kasım ayında sona erdi ve karakterin tüm hakları yeniden Marvel ile Disney'in oldu. Bu durumda hayranlar yeni kampanyalar yapmaya başladı.

    Bir süre önce Daredevil'ın Spider-Man 3'te görülebileceği ile ilgili dedikodular yayılmaya başlamıştı. Şimdi ise Charlie Cox'un Spider-Man 3 setinde görüldüğü söyleniyor. Ancak bu Daredevil'ın Netflix'te gördüğümüz versiyonu ya da çoklu evrenden gelen bir Daredevil olup olmadığı bilinmiyor. Filmde Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doctor Strange'in de yer alacağı düşünülürse bu konuda farklı bir senaryo ile çok farklı bir Daredevil yaratabilecekleri düşünülüyor.

    Spider-Man 3'ün yönetmen koltuğuna ilk iki filmi yöneten Jon Watts geçecek. Filmin onaylanan oyuncu kadrosunda Tom HollandZendayaJacob Batalon, Tony Revolori, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina ve Jamie Foxx bulunuyor. Ayrıca Tobey Maguire, Kirsten DunstAndrew Garfield ve Emma Stone'un da olacağı söyleniyor. Ama henüz kesin bir bilgi paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top