Hesabım
    Matt Damon, Thor: Love and Thunder'ın Kadrosuna Katıldı

    Matt Damon, yeniden tiyatrocu Loki mi olacak?

    Thor: Love and Thunder'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Yıldız oyuncu Matt Damon'ın, Thor: Love and Thunder'da yer alacağı resmi olarak açıklandı. Matt Damon'ı Marvel Sinematik Evreni'nde Thor: Ragnarok'ta sahte Loki olarak izlemiştik. Daha doğrusu Loki'nin kendini Asgard için feda ettiğine herkesi inandırdığı bir dönemde Loki'yi tiyatro oyununda canlandırıyordu.

    Son olarak Asfaltın Kralları ve Unsane'de izlediğimiz Matt Damon'ın Thor: Love and Thunder'da yer aldığı resmi olarak açıklandı. Filmin çekimleri Avustralya'ya yapılacak. Avustralya basınından gelen haberlere göre şimdilerde Matt Damon ve ailesi Avustralya'da karantina altında bulunuyor. Avustralya'nın Amerika'ya göre çekimler için çok daha güvenli olduğu söyleniyor. Ayrıca bu kez Damon'ın rolünün daha büyük olduğu belirtiliyor. Bu durumda Loki'yi canlandırmayacak ve farklı bir rolle karşımıza çıkacak olabilir. Damon'ın çekimleri henüz başlamadı.

    Thor: Love and Thunder'da Thor rolüyle bir kez daha Chris Hemsworth'ü izleyeceğiz. Karakter, Avengers: Endgame'in ardından pek de beğenilmeyen bir değişim yaşamıştı. Waititi'nin karakteri yeniden toplarlaması bekleniyor. Ayrıca Asgard Kralı Valkyrie rolüyle Tessa Thompson; hasta bir kadından Thor'a dönüşmesi beklenen Jane karakteriyle Natalie Portman; Gorr The God Butcher rolüyle Christian Bale, Thor: Love and Thunder'da yer alacak. Chris Pratt ise Guardians of The Galaxy ekibinden konuk olarak Thor'a katılacak. Taika Waititi'nin yönetmenliğini üstlendiği Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022'de vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top