Hesabım
    Nikolaj Coster-Waldau ve Joe Cole, "Against The Ice"ın Başrolünde!

    Yeni Netflix filmi Against The Ice, başrollerini buldu.

    Game of Thrones'un yıldızı Nikolaj Coster-Waldau ve Peaky Blinders'ın yıldızı Joe Cole'un, yeni Netflix filmi "Against The Ice"ın başrolünde yer alacağı resmi olarak açıklandı. Against The Ice, hayatta kalma temalı bir film olacak. Filmin senaryosunu Joe Derrick, Danimarka yapımı roman Two Against The Ice'tan uyarlayarak kaleme aldı.

    Danimarka'dan çıkan roman Two Against The Ice, İngilizce olarak Netflix için filme uyarlanıyor. Against The Ice'ın yapımcılığını Baltasar Kormákur üstlenecek. Yapımcıyı Myrin, Hafio, 2 Guns, Trapped gibi filmlerden tanıyoruz. Against The Ice'ta 1909 yılına gideceğiz.

    Nikolaj Coster Waldau'nun karakteri Danimarka'nın Alabama keşif gemisinin kaptanı Ejnar Mikkelsen olacak. Kaptan'ın amacı, Amerika'nın Grönland'ın ikiye ayrıldığına dair iddialarını çürütmektir. Ejnar Mikkelsen, gemisini tüm mürettebatıyla birlikte geride bırakmak zorunda kalır. Yanında yalnızca toy ve deneyimsiz işçi Iver Iversen kalmıştır. İkili buz kütlesinin üzerinde hayatta kalmaya çalışacaktır. Grönland'ın hala tek bir adadan oluştuğunu kendilerine kanıtlarlar. Ama şimdi gemiye dönmeleri gerekmektedir. Açlıkla, yorgunlukla ve kutup ayılarıyla mücadele edeceklerdir. Gemilerine döndüklerinde ise hiçbir şey umdukları gibi olmayacaktır. Gemileri buza çarpmış ve haşat olmuştur.

    Netflix, Against The Ice'ı 2021 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkarmayı planlıyor. Oscar adaylığı bulunan Volker Bertelmann, filmin müziklerini besteliyor. Ayrıca bu film projesinin Nikolaj Coster Waldau için kişisel olarak büyük önem taşıdığı söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top