Hesabım
    Ben Affleck, Kevin Feige'in Gelmiş Geçmiş En İyi Yapımcı Olduğunu Söylüyor

    Ben Affleck, The Hollywood Reporter'ın podcast programında konuştu.

    DC'nin eski Batman'i Oscar ödüllü yıldız oyuncu Ben Affleck, Hollywood Reporter'ın podcast programında Marvel'dan ve özellikle Kevin Feige'den bahsetti. Daha önce Marvel ile birlikte Daredevil filminde çalışan Affleck, Kevin Feige'in gelmiş geçmiş en iyi yapımcı olduğunu söyledi.

    Kevin Feige, ilk kez yapımcılık deneyimini Lauren Shuler Donner'ın referansıyla 2000 yılında X-Men filmiyle yapmıştı. Bugüne kadar neredeyse tüm Marvel filmlerinde yapımcı olan Feige, stüdyo için vazgeçilmez bir isim haline geldi. Şimdilerde Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine geçiş yapılıyor. Ben Affleck ise 2003 yılında Daredevil filmiyle her ne kadar başarısız bir şekilde olsa da Marvel'da bulunmuştu. Feige, Daredevil filminde de ortak yapımcı olarak yer almıştı.

    Affleck, Hollywood Reporter'a verdiği röportajda Kevin Feige'den şu sözlerle bahsetti: "Söylemem gerekir ki şimdiye kadar görülen en başarılı yapımcı olan Kevin Feige'dir. Bana dünyada şunu söyleyebilen tek insandı: 'İzleyicinin ne istediğini biliyorum. Yaptığımız şey bu.' Ona yüzde yüz inanabilirdim. Diğer yapımcıların bilemeyeceği şekilde izleyicilerin ne istediğini biliyor. O bir dahi. Ring ustalarının ustası gibi. İzleyicilere en hassas konuların yeri geldiğinde nasıl göz kırpması gerektiğini, nerelerde görsel efekt kullanması gerektiğini, kaç espri kullanması gerektiğini, hassasiyetin, tonun ne olduğunu biliyor."

    Ben Affleck bugüne kadar onlarca yönetmenle ve yapımcıyla birlikte çalıştı. Bu nedenle sözlerinin önemli olduğu biliniyor.. Oyuncunun değerini artıran Batman rolünü tereddütsüz bırakmış olması da seçici bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Affleck'i gelecekte bir kez daha Justice League'de izleyeceğiz. Ayrıca Ridley Scott imzalı The Last DuelAna de Armas ile birlikte rol aldığı The Deep Water, DC uyarlaması The Flash, savaş filmi Ghost Army gibi yapımlarda Affleck'i göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top