Hesabım
    Avengers: Endgame'de "WandaVision" Post-Credit Sahnesi Vardı

    Ancak WandaVision post-credit sahnesi Endgame'den çıkarıldı.

    WandaVision dizisi Disney+'taki yayın hayatına iki bölümle birlikte başladı. Paul Bettany, son olarak IMDB'ye dizi ile ilgili konuştu. Oyuncunun söylediklerine göre orijinalinde Avengers: Endgame filminde bir WandaVision post-credit sahnesi vardı. Ancak Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige, bu fikirden vazgeçti.

    Vision'a hayat veren yıldız oyuncu Paul Bettany, iptal edilen Avengers: Endgame post credit sahnesiyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Ceset torbasını açtığınızda karşınızda Vision olacaktı ve bir noktada etiketlenecektim. Kevin benimle konuştu ve dedi ki 'Çekimleri iptal etmeliyim.' Üzüldüm, çünkü gerçekten bunun olmasını istiyordum."

    Disney+'ta yayına başlayan WandaVision, Marvel'ın daha önce hiç denemediği bir türde karşımıza çıkıyor. Dizinin ilk iki bölümünde I Love Lucy ve Bewitched referanslarının kullanıldığı sit-com benzeri bir yapım izlemiş olduk. Avengers filmlerinde Scarlet Witch ve Vision'ın romantik bir ilişkisinin olduğu görülmüştü. Marvel bu olayı diziye taşımayı tercih etti. Aynı şey Hulk ve Black Widow için geçerli olamadı. Black Widow'un ölümü ve Hulk'ın öngörülemez bir geleceğe sahip olması, başka bir yapımda karşımıza çıkamamalarına neden oldu. Ayrıca bir dedikoduya göre Chris Evans, Captain America rolüyle bir kez daha Marvel filmlerinde karşımıza çıkacak. Ancak henüz Evans'tan bu konuda onay gelmedi.

    WandaVision dizisi her hafta Disney+'ta yayınlanacak. Dizide Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'nin yanı sıra Teyonah ParrisRandall ParkKat DenningsEmma Caulfield Ford gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top