Hesabım
    Asyalı Amerikalılar'ın Gözünden Amerikan Rüyası: Boogie'den Fragman!

    Basketbol temalı "Boogie" filminden yeni bir fragman paylaşıldı.

    Basketbolu arkasına alan eleştirel film Boogie'den bir fragman paylaşıldı. Taylor Takahashi'nin yıldızı olduğu Boogie, Amerika'da bir Asyalı olarak hayallerini gerçekleştirmeye çalışan genç bir adamı odağına alıyor. Çinli Amerikalı genç, Amerika'da bir basketbolcu olmak üzere yola çıkar. Mesleklerin bile ırklara ayrıldığını görmesi, hayallerinin gerçekleşmesine engel olacak mıdır?

    Focus Films bünyesinde geliştirilen Boogie'nin konusu ise şöyle: Boogie, yetenekli bir basketbol oyuncusunun hayatına odaklanıyor. New York’ta yaşayan basketbolcu Alfred Boogie Chin’in en büyük hayali bir gün NBA’de oynayabilmektir. Ailesi ona elit bir üniversitede okumasını sağlayacak bursu kazanması için baskı yapar. Booggie, ailesinin beklentileri, yeni kız arkadaşı, sahadaki rakipleri gibi hayatındaki farklı durumlarla uğraşırken kendi yolunu çizmeye çalışır.

    Taylor Takahashi ve Taylour Paige'in yıldızı olduğu Boogie'de onlara Pamelyn Chee, Mike Moh, Jorge Lendeborg Jr., Alexa Mareka, Perry Yung, ve rap müzisyeni Pop Smoke eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Eddie Huang üstleniyor. Huang, 2015 yılından 2020'ye kadar devam eden Fresh Off the Boat: A Memoir uyarlaması ABC komedi dizisinin yapımcılığını üstleniyordu. Boogie dışında yönettiği "Bitch, please" isimli bir kısa filmi bulunuyor.

    Boogie, 5 Mart 2021 tarihinde yurt dışındaki sinemalarda gösterilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top