Hesabım
    Lucille Ball'un Kızı, Annesini Nicole Kidman'ın Canlandıracak Olmasını Savunuyor

    Lucie Arnaz, Nicole Kidman'ı savundu.

    1950'li yılların Amerika televizyonlarının yıldız isimleri Lucille Ball ve Desi Arnaz'ın yaşam hikayesi film oluyor. Lucille Ball'u Nicole Kidman'ın; Desi Arnaz'ı ise Javier Bardem'in canlandıracağı geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Ancak sosyal medyada Kidman'a karşı olan sözler sarf edildi. Lucille Ball'un kızı Lucie Arnaz ise bu konudaki düşüncelerini ifade etti. Arnaz, Kidman seçimini savundu.

    WandaVision dizisinin bölümlerine de ilham veren bir dönemin popüler televizyon dizisi I Love Lucy'nin yıldızları Lucille Ball ve Desi Arnaz'ın hikayesi "Being The Ricardos" adıyla filme aktarılıyor. Lucie Arnaz, Nicole Kidman'a yapılan eleştiriler hakkında şöyle konuştu: "Kimin canlandırması gerektiğini tartışmayı bırakın. 'Ona benzemiyor, burnu aynı değil, o kadar komik değil' Yalnızca bize güvenin. İyi bir film olacak ve bu konudaki oylamalar sona erdi. Bence hayal kırıklığına uğramayacaksınız."

    Lucie Arnaz'ın videoda belirttiği gibi Nicole Kidman ve Javier Bardem'in filmin yıldızı olacağı haberleri resmi haberler değildi. Yalnızca basına gizlice sızdırılmıştı. Ancak haberler doğruydu. Anlaşma yapılmış, ancak imzalar atılmamıştı. Bu nedenle de basına resmi açıklama yapılamıyordu. Ayrıca Arnaz, Nicole Kidman'ın yeterince komik biri olmadığını söyleyenlere, bunun bir komedi filmi olmadığını annesi ve babasının tanışma hikayesiyle başladığını vurguladı. Söylediklerine göre filmin içeriğinde mizah olacak, ancak tamamen mizahi bir film olmayacak.

    Amazon Stüdyoları, Aaron Sorkin'in bu yeni projesinin arkasında olacak. Escape Artists'den Todd Black, Jason Blumenthal ve Steve Tisch Being The Ricardos'un yapımcılığını üstlenecek. Being The Ricardos, I Love Lucy'nin bir haftalık prodüksiyon sürecinde geçecek. Aaron Sorkin ise yönetmen koltuğunda bulunacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top