Hesabım
    Spider-Man Çizgi Roman Karakteri "Dusk"a Film mi Geliyor?

    Sony, Dusk'a solo bir film yapabilir.

    Spider-Man çizgi romanlarının hakları, Spider-Man 3 filminden sonra tamamen Sony'ye geçecek. Sony'nin bu konuda kendi Marvel evrenlerini yaratmak gibi önemli planları bulunuyor. Söylentilere göre bu Marvel evrenine Spider-Man çizgi romanlarıyla tanınan Dusk karakteri de katılacak. Sony, Dusk için solo bir film çekme planları yapıyor.

    Şimdilerde Sony'nin önünde Marvel'a ait vizyona girmeyi bekleyen üç film bulunuyor: Jared Leto başrollü vampir filmi Morbius; Tom Hardy başrollü devam filmi Venom: Let There Be Carnage ve animasyon türündeki Spider-Man: Into The Spider-Verse 2. Ayrıca planlamalara göre Madame Web, Nightwatch, Kraven The Hunter, The Sinister Six, Jackpot, Silver Sable, Black Cat gibi filmler de bir süredir geliştiriliyor. Ama resmi haber bulunmuyor. Sony'nin niyeti hiçbir prodüksiyonu ertelenmemesinden yana. Şimdi ise yeni bir söylentiye göre Dusk karakterine bir film çekilecek.

    Live-action olacağı belirtilen Dusk filmi çizgi romanlardaki karaktere dayanacak. Ama Dusk, tek bir karaktere dayanmıyor. Dusk daha çok bir sembol olarak biliniyor ve o kostümü giyen herkes Dusk olabiliyor. Hatta Spider-Man de bu kostümü giyen kahramanlardan biri. Kostümü Spider-Man'den sonra devralan karakterlerden biri bir kadın olan Cassie St. Commons. Cassie, kostümün ardından kendini ölüm ile yaşam arasında bir yerde bulur. Güçleri arasında ise teleport, gölgeleri hareket ettirme ve görülemeyen şeyleri görme bulunuyor. Tüm bunlar kadını tam anlamıyla yasa dışı bir kahraman yapıyor.

    Söylentilere göre Sony'nin yeni filminin ana kahramanı Cassie St. Commons olabilir. Sony tam olarak Dusk'ın da dahil olduğu Negative Zone boyutunu konu edinen çizgi romanlarını kullanamayabilir. Çünkü bu çizgi romanların hakları Fox'taydı ve Fox'u Disney satın aldı. Negative Zone özellikle Fantastic Four'un bolca ziyaret ettiği bir boyuttu. İlk kez de Mister Fantastic tarafından keşfedilmişti.

    Sony'nin gözünün kadın süper kahramanlarda olduğu biliniyor. Bu nedenle Dusk için Cassie St. Commons'ı kullanması kaçınılmaz olabilir. Şimdilik tüm bunlar bir dedikodu olarak yerini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top