Hesabım
    John David Washington, Çalışmak İstediği Yönetmenleri Açıkladı

    Son dönemin gözde oyuncusu, hangi yönetmenlerle çalışmak istiyor?

    John David Washington, kısa bir süre içinde, "BlacKkKlansman"da yer alan yeni oyuncu tanımından, "Tenet" ve yakında çıkacak olan "Malcolm & Marie" gibi filmler sayesinde dünyanın en gözde oyuncularından birine dönüştü ve ikinci film ona Oscar adaylığı kazandırabilir. BlacKKKlansman filminde bir Altın Küre adaylığını ise cebine çoktan koydu. 

    Başarılı oyuncu, bir yandan "Denzel Washington'ın oğlu" etiketinden de kurtuldu ve performanslarıyla adından söz ettirmeyi başardı. Film dünyasının Washington'a çok büyük bir alan açtığını düşünürsek sonraki projelerini de merak etmemek elde değil. Tabii bu noktada, artık söz sahibi olan ve hali hazırda önemli yönetmenlerle çalışan aktörün bundan sonra birlikte çalışmak isteyeceği film yapımcılarını da öğrenmek isteyebiliriz. Washington bu konuda net iki cevap verdi. 

    Variety'e “Malcolm & Marie” hakkında konuşan Washington'a hangi film yapımcılarıyla çalışmak istediği sorusu soruldu. Spike LeeChristopher Nolan ve yapım aşamasında David O. Russell gibi ağır siklet yönetmenlerle çalışmış biri olarak, Washington'ın büyük yönetmenlerin bazılarının dikkatini çektiği açık. Peki sırada kim var? Washington, basitçe cevapladı ve "Paul Thomas Anderson ve Barry Jenkins. Hazırım." dedi. 

    Açıkçası, Paul Thomas Anderson ve Barry Jenkins'le çalışmak için hevesli oyuncu sıkıntısı muhtemelen yok. Anderson uzun zamandır sektörde ve birkaç yılda bir ödüllü filmler yayınlıyor ve son 25 yılın en beğenilen yönetmenlerden biri. Öte yandan Jenkins'in yönetmenlik kariyeri nispeten yeni ama Oscar kazanan "Moonlight" ve son uzun metrajlı filmi "If Beale Street Could Talk" oldukça önemli filmler. Her şeyden önce önce, Washington'ı "Malcolm & Marie"de izleyeceğiz ve film, 5 Şubat tarihinde prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top