Hesabım
    Özcan Alper, Müzik Klibi Çekti!

    Özcan Alper, Niyazi Koyuncu'nun "Üryan" parçasının klibine imzasını attı.

    Çektiği filmleriyle Türkiye Sineması'nda önemli bir yer edinen Özcan Alper, ilk kez bir müzik klibinin yönetmenliğini üstlendi. Alper, Karadeniz müziğiyle rock türünün ezgilerini birleştiren Niyazi Koyuncu'ya ait olan Üryan şarkısının klibine imzasını attı.

    Sonbahar, Gelecek Uzun Sürer, Rüzgarın Hatıraları, Kars Öyküleri filmlerinin yönetmen koltuğunda bulunan, yurt içinde Adana Film Festivali, Ankara Film Festivali, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden; yurt dışında ise Locarno Film Festivali, Altın Kayısı Yerevan Film Festivali gibi önemli yerlerden ödüle ve adaylığa layık görülen Özcan Alper, Niyazi Koyuncu'nun seslendirdiği bir şarkının müzik klibinin yönetmenliğini üstlendi. Çağatay Kadı'nın sözlerini yazdığı ve düzenlemesini yaptığı parça "Üryan" adını taşıyor. 

    Özcan Alper, Üryan'ın müzik klibinde Aidiyet filminden tanıdığımız oyuncu Eylül Su Sapan ile iş birliğine gitti. Kısa film izlenimine sahip olan klip için şarkının temaları kullanıldı. Niyazi Koyuncu'yu 2012 yılında çıkardığı Muço Pa ve 2016 yılında çıkardığı Liva albümleriyle tanıyoruz. Müzisyenin, rahmetli sanatçı Nazım Koyuncu'nun izinden gittiği belirtiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top