Hesabım
    Chris Hemsworth, "Thor: Love and Thunder" Çekimlerinin Bu Hafta Başlayacağını Söylüyor!

    Thor: Love and Thunder çekimleri başlıyor!

    Marvel Sinematik Evreni'nin en eğlenceli filmlerinden biri olacağı düşünülen Thor: Love and Thunder'ın çekimlerine çok az bir süre kaldı. 1 gün önce Instagram hesabı üzerinden ailesiyle birlikte çekildiği bir fotoğraf aracılığıyla açıklamada bulunan Chris Hemsworth, filmin prodüksiyonuna bu hafta başlayacaklarını belirtti.

    Chris Hemsworth, Thor: Love and Thunder çekimlerinin başlamasından hemen önce ailesiyle ve arkadaşlarıyla birlikte Avustralya'da bulunan Lord Howe Adası'nı ziyaret etti. Taika Waititi'nin Thor: Love and Thunder oyuncu kadrosunu hemen hemen tamamladığı biliniyor. Hemsworth'ün yanı sıra Jane rolüyle bir kez daha Natalie Portman karşımıza çıkacak. Tessa Thompson, Valkyrie rolüyle  Avengers: Endgame'in ardından Marvel'a dönüş yapacak. Chris Pratt ve Karen Gillan, Star Lord ile Nebula'yı canlandırmak üzere Thor'un dördüncü filminde rol alacak. Pratt'in haberi resmi olarak açıklanırken Gillan, Thor'da rol alacağını ağzından kaçırmıştı. Christian Bale ise filmin büyük kötüsü Gorr The God Butcher olacak. Tüm bunlar kendi içerisinde ayrı ayrı beklenti nedeni olabilir!

    Thor ve Guardians of The Galaxy ekiplerini birleştirecek olan Thor: Love and Thunder'ı Thor: Ragnarok'un yönetmeni Taika Waititi yönetecek. Waititi son olarak Jojo Rabbit filmiyle Oscar sahibi olmuştu. Avengers: Endgame'de Thor'u pek de istediğimiz şekilde görememiştik. Waititi'nin karaktere eski ihtişamını kazandırabileceği umut ediliyor. Kısa ve resmi olmayan bilgilere göre Thor: Love and Thunder'da Jane'in kansere yakalandığını göreceğiz. Ancak bunun ardından karakter küllerinden doğup Thor gibi güçlere sahip olacak. Film, 6 Mayıs 2022 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top