Hesabım
    "Halloween Kills" Paranoyak Bir Film Olacak!

    Halloween Kills'e özel bir görsel ve röportaj yayınlandı.

    Cadılar Bayramı'nın yıllar sonra gelen devam serisinin ikinci filmi Halloween Kills'den yeni bir görsel paylaşıldı. Yönetmen David Gordon Green ise Empire Magazine'e bir röportaj verdi. Röportajında yönetmen, Bir kez daha seri katilimiz Michael Myers'ı beyaz perdeye getiren Halloween Kills'de paranoya, yanlış yönlendirme ve toplu panik temalarının bolca kullanıldığını söyledi.

    David Gordon Green, Halloween Kills hakkında şu sözleri sarf etti: "Film toplum korkusu, paranoya, yanlış bilgilendirme ve toplu panik ile ilgili. Bu film harika bir popcorn tür filmi ve bu herhangi bir bilgi kaçırma değil ama gerçekten olayların yaşanma sırası tuhaf. Böyle bir filmi gösterime sunmak için bundan daha ilginç bir zaman olamazdı." David Gordon Green bu sözleriyle coronavirüs salgınının topluma getirdiği olumsuz psikolojik durumlara göndermede bulunuyor.

    1970'li yıllarda izleyici karşısına geçmeye başlayan kültleşmiş korku serisi Halloween, 2018 yılında kaldığı yerden devam ettirildi. Üçleme şeklinde planlanan yeni seri Halloween, Halloween Kills ve Halloween Ends'ten oluşuyor. Şimdilerde Halloween Kills için heyecanlı bir geri sayım yapılıyor. Jamie Lee Curtis ve Kyle Richards bir kez daha Michael Myers için geri dönüyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda onlara Anthony Michael HallJudy Greer ve Andi Matichak eşlik ediyor. David Gordon Green'in yönetmeni olduğu Halloween Kills'in senaryosu Danny McBride ve Scott Teems tarafından kaleme alındı.

    Halloween Kills, 15 Ekim 2021 tarihinde, Cadılar Bayramı döneminde geleneği bozmayarak sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top