Hesabım
    Tom Holland, Civil War'dan Sonra Kovulacağını Sanmış

    Tom Holland neden kovuluyordu?

    Tom Holland'ın ilk kez Spider-Man olarak karşımıza çıktığı yapım olan Captain America: Civil War döneminde yaşananlar su yüzüne çıktı. Holland son olarak Daniel Kaluuya ile birlikte Variety'nin Actors on Actors programında yer aldı ve ilk kez Spider-Man olduğu dönem hakkında bilgi verdi. Oyuncunun söylediklerine göre Holland, Civil War'un ardından Marvel'dan kovulacağını düşünüyormuş.

    Önümüzdeki ay içerisinde Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı Cherry ve Daniel Kaluuya'nın başrolünde yer aldığı Judas and The Black Messiah filmleri gösterime girecek. İki oyuncu yeni filmleri konusunda konuşmak üzere Actors on Actors programına katılarak birbirlerine soru yöneltti. Bu röportaj sırasında Tom Holland Captain America: Civil War döneminden bahsetti:

    "Hayatı değiştiren üç aşama vardır. Bu garip. Oyuncu seçmeleri berbattı. 7 ay süren oyuncu seçmeleri oldu. 6 farklı seçmeye girmeliydim ve hiçbir şey söylemiyorlardı. Ben ve 6 başka çocuk vardı, ayrıca Robert Downey Jr. oradaydı. Bu nedenle hepimiz Downey Jr. ile test edildik, ki bu durum çılgıncaydı. Girdiğim en iyi seçmeydi ve birbirimizin üstesinden geliyorduk." Holland'ın sözlerine göre 6 hafta sonra Captain America: Civil War'dan bir dövüş sahnesi için ekran testi yapıldı: "Ben ve başka bir adam Atlanta'ya geri döndük ve son derece sürreal olan bu sahneyi çektik. Eğer işi kapamasaydım yine de harika bir deneyim olmuş olurdu. En azından o noktaya ulaşabilmek için bir şeyler başarmıştım. Babamla birlikte golf oynamaya gittim. Oyunu kaybettim ve üzüldüm. Telefonu elime alıp Instagram'a bakmıştım. Marvel, Spider-Man çizgi filmlerinden bir görsel paylaşmıştı. O an rolü alamadığımı düşündüm. Çünkü kimse beni aramadı."

    Daniel Kaluuya, Holland'a rolü basından öğrenip öğrenmediğini sordu. "Bilgisayara geçtim ve köpeğim de yanımdaydı. 'Marvel' yazdım. Hala makale bilgisayarımda kayıtlıdır. Diyordu ki, 'Yeni Spider-Man, Tom Holland'ı sizlere tanıtmak istiyoruz.' Bilgisayarımı kırdım. Çünkü o an havaya fırlatmıştım. Yatağıma düştü, köpeğim çıldırdı. Merdivenlerden aşağı indim. Aileme işi kaptığımı söyledim." Holland'ın sözlerine göre o dönemde Sony hacklenmişti ve bu nedenle kardeşi habere inanmadı. Ama bu olayın ardından Marvel, Tom Holland'ı aradı.

    Tom Holland yine de Spider-Man'i Civil War'dan sonra canlandırmayacağını düşünmüş ve Homecoming filminin çekimlerine kadar bu inancı sürdürmüş: "Civil War henüz gösterilmemişti ve o güne kadar kimseden hiçbir şey duymamıştım. Bunu gerçekten açıklayamam. Çok kötüydü ama beni kovmadılar."

    Marvel çatısındaki son Spider-Man filmi, 17 Aralık 2021'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top