Hesabım
    Daniel Kaluuya'lı "Judas and The Black Messiah"dan Yeni Görsel!

    Judas and The Black Messiah gösterime girmeye hazırlanıyor.

    Daniel Kaluuya'nın yıldızı olduğu Judas and The Black Messiah'dan yeni bir görsel paylaşıldı. Kaluuya, Get Out, Widows ve Black Panther'in ardından yeni bir önemli filmde izleyici karşısına çıkmış olacak. Film, siyahilerin ikonik liderlerinden Fred Hampton'ın hikayesini anlatıyor. Bir siyasi parti olan Black Panther Partisi döneminde yaşananları gözler önüne serecek.

    Judas and The Black Messiah'ı Shaka King yönetti. Yapımcı koltuğunda ise Ryan Coogler bulunuyor. Shaka King, Empire Magazine'e filmini şu sözlerle anlattı: "60'lı ve 70'li yıllarda gazetelerde yayınlanan haberlerin %60-70'i FBI'ın elinden çıkmaydı. Tarih böylece onların ezdiği, suikast yaptığı ve hapsettiği insanlar tarafından yazıldı. Hampton'ın biyografisini gizli bir suç dramı olarak iki taraflı ve bir Truva atı gibi ele alma kararı aldık. Daniel Kaluuya karaktere bu yaşlarda göremeyeceğiniz bir ağırlık ve olgunluk kattı. Gençlik karizması var ve aynı zamanda olgun bir ruhu var. Bu ikisi harika bir kombinasyon oluyor. İlk kez tanıştığımızda bunu çok net bir şekilde hissettim. Başka kimseyi gözüm görmedi."

    Filmin konusu ise şöyle: Judas and the Black Messiah, Black Panther Party liderlerinden olan Fred Hampton'un hayatına odaklanıyor. Fred Hampton adında aktivist olan bir genç, siyah topluluğunun özgürlüğünü kazanması ve siyahların katledilmesine son vermek için savaşan Black Panther Party başkanlarından biri olur. Başkan Fred, bir nesle ayaklanmaları ve basıların karşısında olması için ilham kaynağı olur. Bu sırada hapis cezasına çarptırılan William O'Neal’a FBI bir anlaşma teklif eder. FBI, William’ın Fred’in partisini sızıp içeriden bilgi vermesi karşılığında ona özgürlük vaat eder. Anlaşmayı kabul eden William, yavaş yavaş Fred Hampton’un sonunu hazırlar.

    Judas and The Black Messiah 26 Şubat tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top