Hesabım
    "A Quiet Place 2" Yeni Vizyon Tarihini Aldı

    Merakla beklenen devam filmi için yeni tarih belirlendi.

    Koronavirüs salgını nedeniyle zaten ertelenen 2021 filmlerinin büyüyen listesine "A Quiet Place Part II"yu bir kez daha ekleyebiliriz. John Krasinski'nin yönettiği ve Emily Blunt'ın başrol oynadığı Paramount’un kıyamet sonrası gerilim filmi üçüncü kez ertelendi. Şon tarihe göre film, 17 Eylül'de sinemalarda yer alacak. "A Quiet Place 2" başlangıçta geçtiğimiz mart ayında yayınlanmak üzere planlanmıştı, ancak bu planlar sağlık krizinin ABD'yi ilk kez sarsmaya başlamasıyla terk edildi.

    Film son olarak bu yılın 23 Nisan tarihine taşındı ama son zamanlarda Koronavirüs vakalarının hala artmakta olduğu düşünüldüğünde bu tarih pek olası görünmüyordu. Covid-19 enfeksiyonlarındaki artışla birlikte, Amerika Birleşik Devletleri'nde film seyretmenin geri dönüşü yavaşladı. Bu, stüdyoların en heyecan verici filmlerini beyaz perdede yayınlama konusunda hâlâ kendilerine güvenmedikleri anlamına geliyor. Şu anda Kuzey Amerika'da sinema salonlarının yaklaşık % 65'i kapalı ve açık kalan sinemalar bilet satmakta zorlanıyor.

    Paramount, geçtiğimiz yıl Aaron Sorkin’in “The Trial of the Chicago 7”, Eddie Murphy'li “Coming 2 America” ve “Without Remorse” gibi filmleri Netflix ve Amazon'a çekerek aktif bir satıcı oldu. Yine de stüdyo, “A Quiet Place 2” için ticari beklentiler konusunda emin ve onu sadece sinemalarda tutmayı planlıyor. 2018 yapımı orijinal film, Paramount için bir hit oldu ve 17 milyon dolarlık bir bütçeyle, dünya çapında 340 milyon dolar kazandı.

    Pandemi 10. ayına uzanırken, Hollywood stüdyoları gişe rekorları kıran bir grup önemli filmi daha ertelemeye başladı. MGM'in son James Bond'un filmi "No Time to Die" nisan başından ekim ayına kadar ertelendi. “Ghostbusters: Afterlife”, Jared Leto’lu “Morbius” ve Camila Cabello'yla birlikte “Cinderella” da dahil olmak üzere çok sayıda filmin vizyon tarihi değiştirildi. Disney, "The King's Man" adlı filmi mart ayından ağustos sonuna taşıdı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top