Hesabım
    AFI, 2020'nin En İyileri Listesini Açıkladı

    AFI, geleneksel listesini yayınladı..

    Amerikan Film Enstitüsü, yılın en iyi 10 filmi ve TV şovu için 2020 listesini açıkladı. Alfabetik sıraya göre sunulan filmler, AFI jürilerinin görsel sanatı ilerletmek, Amerika'nın sanat biçiminin kültürel mirasını geliştirmek, izleyiciler ve sanatçılara ilham vermek ve Amerikan toplumunda iz bırakmak için belirlediği eserlerden oluşuyor.

    20 yapımın yanı sıra AFI, filme alınan versiyonu bu yaz Disney Plus'ta piyasaya sürülen Hamilton'a özel bir ödül verdi. Hayranlar evlerinden izleyebildikleri için hit Broadway müzikaline daha büyük bir ilgi gösterdiler. AFI başkanı ve CEO'su Bob Gazzale yaptığı açıklamada, "20 yıldır, AFI Ödülleri, sanatçıları tek bir hedefle tek bir odada bir araya getirme anı oldu: Rekabet yerine topluluk oluşturmak. Bu yıl toplanamayız, bunun yerine her bir ödülü, AFI Movie Club aracılığıyla, küresel bir izleyiciyle paylaşılacak özel içerikler oluşturarak ve mükemmelliğe uygun bir anlam yükleyerek kutlayacağız." dedi.

    AFI'nin küresel film kulübü programı, şubat ayından itibaren ödül kazananları sergileyecek. 2020 AFI Awards Ödüllleri, 26 Şubat'ta AFI'nin YouTube kanalında ve AFI.com'da yayınlanacak sanal bir etkinlikle tanıtılacak.

    İşte, 2020 AFI - En İyi Film ve Dizi Listeleri 

    AFI Yılın En İyi Filmleri

    DA 5 BLOODS

    JUDAS AND THE BLACK MESSIAH

    MA RAINEY'S BLACK BOTTOM

    MANK

    MINARI

    NOMADLAND

    ONE NIGHT IN MIAMI

    SOUL

    SOUND OF METAL

    THE TRIAL OF THE CHICAGO 7

    AFI Yılın En İyi Dizileri

    BETTER CALL SAUL

    BRIDGERTON

    THE CROWN

    THE GOOD LORD BIRD

    LOVECRAFT COUNTRY

    THE MANDALORIAN

    MRS. AMERICA

    THE QUEEN'S GAMBIT

    TED LASSO

    UNORTHODOX

    AFI Özel Ödül

    Hamilton

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top