Hesabım
    John Boyega ve Robert De Niro, Netflix Projesinde Buluşuyor

    Spor temalı suç filmlerine bir yenisi daha ekleniyor..

    Comingsoon

    'Burning Sands' filminin yönetmeni Gerard McMurray, Formula 1 konulu suç dramasını yönetmeye hazırlanıyor. Star Wars serisi ve Small Axe performansıyla tanınan John Boyega ve gelmiş geçmiş en büyük aktörlerden Robert De Niro, Netflix'in araba yarışı /suç draması The Formula'da rol almak üzere anlaşmayı imzladı.

    Gerard McMurray'nin yöneteceği filmde, ailesini kurtarmak için kaçış pilotu haline gelen bir Formula 1 yarış arabası dahisinin suça bulaşma hikayesi anlatılacak. McMurray, filmi Buppie Productions adlı yapım şirketi aracılığıyla yazacak, yönetecek ve yapımcılığı üstlenecek. Filmin diğer yapımcıları ise Jane Rosenthal, De Niro ve Berry Welsh olacak.

    İngiliz aktör Boyega, 2011 bilim kurgu filmi Attack the Block'daki Moses rolüyle çıkış yakaladı. En çok Star Wars: The Rise of Skywalker ve Stars Wars: The Last Jedi'da Finn karakterini canlandırmasıyla tanınıyor. Şu sıralarda ise Steve Mc Queen'in 5 bölümlük Small Axe dizisinini önemli bir bölümünde yer alarak boy gösteriyor. 

    Tarihin en önemli oyuncularından biri olan Robert De Niro, başka bir Netflix projesi olan, Martin Scorsese’nin The Irishman filminde harika bir geri dönüşe imza attı ve Al Pacino, Joe Pesci gibi dev isimlerler birlikte rol aldı. Yakın zamanda, bu kez Leonardo DiCaprio'yla birlikte yine bir Scorsese filmi olan Killers of the Flower Moon'un çekimlerine başlayacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top