Hesabım
    Samara Weaving, Elizabeth Patterson Bonaparte Biyografisinde Başrol!

    Samara Weawing, dram filmlerine dönüş yapıyor.

    Amerikan sosyetesinin önemli isimlerinden Elizabeth Patterson Bonaparte'nin hikayesi beyaz perdeye konuk oluyor. "Liz" adını alacak filmin başrol oyuncunun yıldız isim Samara Weaving olacağı resmi olarak açıklandı. Söylenenlere göre Adam Leon filmin yönetmenliğini üstlenecek.

    1785 ile 1879 yılları arasında yaşamını sürdüren Elizabeth Patterson Bonaparte, Baltimore tüccarının kızı ve Napolyon'un kardeşi Jerome Bonaparte'nin ilk karısı olarak tanınıyor. Ama bu kadarla sınırlı değil. Thomas Jefferson'ın Amerikan başkanı olduğu dönemde yaşayan Elizabeth Bonaparte, o dönemin sosyetesinin parlayan simalarından biri olarak biliniyor. Güçlü bir konumda bulunan Elizabeth, Amerika'nın en önemli sermayelerinden biri haline gelir.

    3311 Productions, Liz filminin yapımcılığını üstlenecek. Şirketin yapımcısı olduğu bir diğer film olan John and The Hole ve The Violent Heart Sundance Film Festivali'nde gösterimini yapacak. Liz'in yönetmeni Adam Leon'u Gimme The Loot ve Tramps filmlerinden tanıyoruz. Senarist Gabriel Neustadt ise Liz ile birlikte ilk uzun metraj filmini kaleme almış olacak.

    Samara Weaving'i son olarak Ready or Not, Bill & Ted Face The Music, HollywoodGuns Akimbo gibi önemli yapımlarda izlemiştik. Oyuncunun bir yıldıza dönüşmeye başlaması The Babysitter filmiyle olmuştu. Weaving'in rol aldığı Snake Eyes, yakında gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top