Hesabım
    "Escape Room 2"nin Vizyon Tarihi Açıklandı

    Sony, Escape Room 2 için tarih belirledi.

    Taylor Russell McKenzie ve Logan Miller'ın başrolünde yer alacağı devam filmi "Escape Room 2"nin vizyon tarihi resmi olarak açıklandı. Sony'nin duyurusuna göre Escape Room 2, orijinal filmden tam 3 yıl sonra 2022 yılında izleyici karşısına çıkma imkanı yakalayacak. 

    Ülkemizde Ölümcül Labirent adı ile vizyona giren Escape Room filmi kaçış odasından kurtulmaya çalışan altı yabancının hikayesini konu ediniyordu.  6 kişinin hayatı, kendilerine gönderilen bir postadan sonra bambaşka bir hal alır. Birbirini tanımayan altı yabancıya, bir kaçış odasının giriş biletleri gelir. Üstelik büyük bir ödül de vardır. Eğer içlerinden kaçış odasından çıkmayı başaranlar olursa, bir milyon dolar ödülün sahibi olacaktır. Kimsenin, kendilerine sunulan bu fırsatı kaçırmaya niyeti yoktur. Ama hiçbir şey düşündükleri gibi olmayacaktır.

    Escape Room'un devam filminin konusu bilinmiyor. Ancak tıpkı Saw filmi gibi bir hal alabileceği söyleniyor. İlk filmin yönetmeni Adam Robitel Escape Room 2'nin yönetmenliğini üstlenecek; yine ilk filmle tanınan Bragi F. Schut, senaryoyu kaleme alacak. Ayrıca Neal H. Moritz yapımcı olacak. Filmin oyuncu kadrosunda Taylor Russell McKenzie ve Logan Miller'ın yanı sıra Orphan'ın yıldızı Isabelle Fuhrman, Pose'dan tanıdığımız Indya Moore, Teen Wolf'un sevilen oyuncularından Holland Roden, The 100 ile tanınan Thomas Cocquerel ve Carlito Olivero yer alacak.

    Escape Room 2'nin vizyon tarihi 7 Ocak 2022 olarak takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top