Hesabım
    "Tomb Raider" Devam Filmini Misha Green Yönetecek!

    Tom Raider 2'nin yönetmeni belli oldu.

    Alicia Vikander'ın yıldızı olduğu Tomb Raider serisi için yeni bir yönetmenle anlaşma imzalandı. Lovecraft Country'nin yazarı olan ve bir bölümünü yöneten Misha Green, Tomb Raider 2'nin yönetmen koltuğuna oturacak. Böylelikle bir kadın başrollü filmin daha yapımında kadın yönetmen yer alacak.

    Tomb Raider 2'nin gösterim ya da çekim tarihiyle ilgili elimizde bir bilgi bulunmuyor. Ancak filmi kimin çekeceği resmi olarak açıklandı. İflasını ilan eden MGM bünyesindeki Tomb Raider filminin yönetmen koltuğunda Sons of Anarchy, Underground, Lovecraft Country gibi yapımları kaleme alan Misha Green oturacak. Green, haberi sosyal medya üzerinden paylaştı.

    Son olarak Tomb Raider 2'nin vizyon tarihinin süresiz olarak ertelendiği açıklanmıştı. Yönetmenliğini ise başarılı isim Ben Wheatley'nin üstlenmesi planlanıyordu. Tomb Raider'ın ilk filmi 94 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 274 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Esasen oyun serisinden uyarlanan Tomb Raider'ın daha önce çekilmiş Angelina Jolie başrollü bir versiyonu daha bulunuyor. İlk Tomb Raider oyunu 1996 yılında piyasaya sunulmuştu. Serinin son oyunu Shadow of The Tomb Raider: The Nightmare, 2019 yılında oyun dünyasıyla buluştu.

    Alicia Vikander'lı Tomb Raider'ın konusu ise şöyleydi: Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiştir ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Bir noktada babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birden bire Lara kendini yalnızca keskin zihniyle, kör inançla ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken kendisini sınırlarının ötesine geçirmeyi öğrenmelidir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top