Hesabım
    Cara Delevingne ve Eva Longoria, Antoloji Filmi "Women's Stories"de Rol Alacak

    Women's Stories'in kadrosu oluşturuluyor.

    Antolojik bir film olması planlanan Women's Stories'in oyuncu kadrosuna eklenen isimler resmi olarak açıklandı. Sinemada kadın sesini yükseltmeyi amaçlayacak şekilde Women's Stories'in oyuncu ve yönetmen kadrosuna Cara DelevingneEva LongoriaMarcia Gay HardenLeonor Varela ve Catherine Hardwicke katıldı.

    Women's Stories, "I Love Paris" yöntemini kullanarak bir antoloji olarak karşımıza çıkacak. Dünyanın dört bir yanından kadın yönetmenler ve oyuncular kendi hikayelerini anlatacaklar. Bu ülkeler arasında İtalya, Amerika, Hindistan gibi yerler bulunuyor. Türkiye'den bir yönetmenle anlaşma yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Antolojik filmde komediden dramaya, animasyondan belgesele farklı türlerde kısa hikayeler bir araya gelecek.

    Women's Stories'in ilk kısmının adının Unspoken olacağı açıklandı. Unspoken'ı Maria Sole Tognazzi yönetiyor ve oyunculuğunu Margherita Buy üstleniyor. Lagonegro filmini ise Lucia Puenzo yönetiyor ve Eva Longoria yıldızı oluyor. Üçüncü kısım olan Elbows Deep, Catherine Hardwick tarafından yönetiliyor, yıldızı ise Cara Delevingne, Marcia Gay Harden ve Jasmine Luv oluyor. Dördüncü kısım olan Sharing A Ride'ı Leena Yadav yönetiyor. Başrollerini ise Jacqueline Fernandez ve trans model Anjali Lama paylaşıyor.

    Film, "We Do It Together" şirketi altında hayata geçirilecek. Şirketin kurucusu Chiara Tilesi, Women's Stories hakkında şu sözleri sarf etti: "Hedefimiz filmlerde ve medyadaki kadın görünümünü obje ve subje olarak geliştirmek ve değiştirmek. Hem kamera önünde hem de arkasındaki kadınların hikayelerini anlatma yoluna koyulduk. Women's Stories'in bizim için önemli olma nedeni bu. Tüm dünyadan kadın yönetmenleri iş birliği yapmak ve kendi bakış açılarından hikayelerini paylaşmak üzere bir araya getiriyoruz."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top