Hesabım
    Robert Rodriguez, ‘Spy Kids’ Serisine Devam Edecek!

    Filmlerin haklarını alan Skydance Media'nın bir planı var..

    Skydance Media, "Spy Kids"in haklarını aldı ve süper gizli ajanlardan oluşan aile hakkında yeni filmler yaparak, seriyi yeniden tasarlamayı planlıyor. Orijinal seriyi yaratan Robert Rodriguez, hikayenin yeni yapımını yazıp yönetmek için geri döndü. "Spy Kids" serisinin eski sahibi olan Spyglass Media da yapılan anlaşma üzerine projede yer alacak.

    Skydance, baş stüdyo olarak görev yapacak ve prodüksiyondan sorumlu olacak, Spyglass ise Gary Barber ve Peter Oillataguerre aracılığıyla yönetici yapımcılığı üstlenecek. Senaryo detayları gizli olsa da gelecek nesil “Spy Kids”, yine çok kültürlü ve yetenekli bir ailenin faaliyetleri etrafında dönecek. Orijinal film, Carmen ve Juni Cortez (Alexa PenaVega ve Daryl Sabara) üzerine kuruluydu. İki küçük çocuk, ebeveynlerinin (Antonio Banderas ve Carla Gugino) Süper Casuslar Organizasyonu için çalıştığından habersizdi. Sonunda, Cortez çocukları casusluk aile işine katıldılar.

    İlk film, hem genç hem de genel izleyiciler arasında oldukça popülerdi ve 2001’de dünya çapında gişede 147 milyon dolar hasılat elde etti. Üç devam filmi çekildi: 2002’ yapımı "The Island of Lost Dreams", 2003 yapımı "Game Over" ve 2011 yapımı "All the Time in the World". Toplu olarak, filmler dünya çapında 550 milyon dolardan fazla gelir elde etti ve bir gişe başarısına dönüştü.

    Rodriguez, "Spy Kids"e ek olarak “Alita: Battle Angel”, “The Faculty”, “The Adventures of Sharkboy and Lavagirl”, “Planet Terror” ve esas çıkış yakaladığı Desperado filmlerini de yönetti. Skydance’in son yapımları arasında Charlize Theron’un aksiyon filmi “The Old Guard” ve Ryan Reynolds’lu “6 Underground” bulunuyor. Şirketin yeni filmleri "Top Gun: Maverick", "Mission: Impossible 7", "Without Remorse" ve Chris Pratt'li "The Tomorrow War" olacak. Skydance, Netflix'le birlikte ise Gal Gadot liderliğindeki “Heart of Stone”u da geliştiriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top