Hesabım
    Nick Robinson ve Jason Clarke Başrollü "Silk Road"dan Fragman!

    Silk Road ile siber suç dünyasına giriş yapıyoruz!

    Nick Bilton'ın "American Kingpin: The Epic Hunt For The Criminal Mastermind Behind The Silkroad" kitabından yola çıkılarak yazılan makaleden uyarlanan Silk Road'dan bir fragman paylaşıldı. Film, doğrudan Nick Robinson'ın canlandırdığı Ross Ulbricht'i odağına alıyor. Silk Road'da Nick Robinson'a Jason Clarke başrolde eşlik ediyor.

    David Kushner'ın Rolling Stone için kaleme aldığı makaleden uyarlanan Silk Road'un konusu şöyle: Yirmili yaşlardaki Ross Ulbricht, bir süredir hayalini kurduğu şeyi gerçekleştirir. Ross, uyuşturucu madde dahil her türlü ürün için serbest bir pazar olan bir internet sitesi yaratır. Bu durum onu DEA ajanı Rick Bowden’ın hedefi haline getirir. Özel yaşamalarında sorunlar yaşayan Ross ve Rick arasında başlayan kedi fare oyununun kazananı kim olacaktır?

    Bad Boys of Summer, Inside Out: Juliette Lewis, One Strong Arm, Night Stalker gibi belgesel yapımlarla tanıdığımız Tiller Russell'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Silk Road, gerçek suç dünyasını sinemaya taşıyacak gibi görünüyor. Filmin oyuncu kadrosunda Robinson ve Clarke'ın yanı sıra Ross'un sevgilisi rolünde Alexandra Shipp, Rick'in karısı rolünde Katie Aselton, FBI'ın en önemli ajanslarından biri rolünde Jimmi Simpson, Ross'un en güvendiği insanlardan biri rolünde Paul Walter Hauser, Jennifer Yun, Darrell Britt Gibson, Daniel David StewartWill Ropp gibi isimler yer alıyor.

    Lionsgate, Silk Road'u 19 Şubat tarihinde sınırlı sayıda sinemada ve VOD olarak gösterime sunacak. Blu-Ray olarak ise 23 Şubat'ta piyasaya giriş yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top