Hesabım
    Luke Evans, Pinocchio'da "Arabacı" Karakterini Canlandıracak

    Disney+ live-action'ı Pinocchio'nun oyuncu kadrosuna Luke Evans eklendi.

    Robert Zemeckis'in yönetmen koltuğuna oturacağı Disney+ filmi "Pinocchio"nun oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Açıklamalara göre yıldız oyuncu Luke Evans, Pinocchio'nun kötü kahramanlarından biri olacak. Canlandıracağı karakterin Arabacı (Coachman) olduğu duyuruldu. Filmin ilk duyurusu Disney'in Aralık ayında düzenlediği Investor Day'de yapılmıştı.

    Disney'in klasikleşmiş masal uyarlamalarına Pinocchio da ekleniyor. Tom Hanks'in Gepetto ustaya hayat vereceği Pinokyo'nun oyuncu kadrosuna Luke Evans eklendi. Evans'ı son olarak The Alienist dizisi sayesinde izleme imkanı yakalamıştık. Robert Zemeckis, Pinokyo'nun senaryosunu Chris Weitz ile birlikte kaleme aldı. Luke Evans'ın filmde canlandıracağı karakter, Coachman olacak. Ülkemizde yapılan çevirisiyle Arabacı olarak bildiğimiz karakter, eserin kötülerinden biri. Arabacı, suç işlemiş olan çocukları toplayıp Pleasure Adası'na götürüyordu. Burada çocuklar birer eşeğe dönüştürülüyor ve köle olmaları için satılıyorlardı.

    Luke Evans daha önce de Disney için bir kötü kahramana hayat vermişti. Beauty and the Beast uyarlamasında egoist bir psikopat olan Gaston olarak izlemiştik. Evans'ın Pinokyo'daki Arabacı karakteri muhtemelen CGI olarak karşımıza çıkacak. Pinokyo'da Tom Hanks ve Luke Evans dışında hangi oyuncuların yer alacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top