Hesabım
    A24, Tilda Swinton'lı "The Eternal Daughter"ın Haklarını Aldı!

    A24, filmin dünya çapında dağıtımını yapacak..

    A24, Tilda Swinton'ı, The Souvenir filminin yönetmeni Joanna Hogg'la yeniden bir araya getiren hayalet hikayesi The Eternal Daughter'ın dünya çapında haklarını satın aldı. The Eternal Daughter, Galler'de gizlice çekildi ve prodüksiyonu aralık ayında tamamlandı. Hikaye, orta yaşlı bir kızı ve artık neredeyse boş bir otel olan eski aile evlerine döndüklerinde, uzun süredir saklı kalan sırlarla yüzleşen yaşlı annesini konu alıyor.

    A24'ün mart ayında sanal pazarlarda filmi satışa başlayıp başlamayacağı belli değildi ama yakın zamanda bu gerçekleşti ve A24 filmin dünya haklarını satın aldı. Element Pictures (The Favorite, Room) ve JWH Films yapımcılığı üstleniyor ve BBC Film, geliştirme ve prodüksiyon konusunda destek veriyor. 2019 yılında A24 podcast'inde Hogg'la birlikte görünen Martin Scorsese, baş yapımcı olarak görev yapıyor.

    Bir yandan da The Souvenir: Part II'nun çalışmaları devam ediyor ve filmin bu yılın sonlarında izleyiciyle buluşması bekleniyor. 2019 yılının bir arthouse hitine dönüşen The Souvenir birçok festivalde oynadı ve hem ödüller, hem övgüler topladı. Yıl sonu listelerinde de filme büyük bir ilgi vardı. Her iki film de aynı zamanda A24 filmleri.

    Tilda Swinton, 2008 yılında çekilen Michael Clayton filmindeki performansıyla Oscar Ödülü kazanmayı başardı. Bahsi geçen iki film dışında, Wes Anderson filmi The French Dispatch, Apichatpong Weerasethakul filmi Memoria, Guillermo del Toro filmi Pinocchio ve George Miller filmi Three Thousand Years of Longing'le karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top