Hesabım
    Amazon Filmi "The Map of Tiny Perfect Things"den Fragman!

    Zaman döngüsünde kısılı kaldığımız komedi filmi The Map of Tiny Perfect Things'den fragman paylaşıldı.

    The Magicians dizisiyle tanınan Lev Grossman'ın senaryosunu kaleme aldığı "The Map of Tiny Perfect Things"den fragman paylaşıldı. Amazon Stüdyoları tarafından hayata geçirilen komedi filminin başrollerini Kathryn Newton ve Kyle Allen üstleniyor. The Map of Tiny Perfect Things, zaman döngüsünde bir komedi hikayesini anlatıyor.

    Sienna Burgess Is A Loser filmiyle ilk uzun metrajını çeken Ian Samuels'ın yönetmen koltuğuna oturduğu The Map of Tiny Perfect Things'in konusu ise şöyle: Zeki bir genç olan Mark, bir zaman döngüsüne sıkışıp kalır. Aynı günü tekrar tekrar yaşayan Mark, bu sırada kendisi ile aynı zaman döngüsünde hapsolmuş olan gizemli genç Margaret ile tanışır. Birlikte harekete etmeye karar veren Mark ve Margaret, bir günü mükemmel kılan şeyleri bulmaya karar verir. Hiç bitmeyen günlerinden nasıl kurtulacaklarını bulmaya çalışırken Mark ve Margaret arasında farklı bir bağ oluşur.

    Son zamanlarda Palm Springs, Ölüm Günün Kutlu Olsun ve Boss Level filmlerinde işlenen zaman döngüsü konusu popülerliğini The Map of Tiny Perfect Things ile koruyacak gibi görünüyor. Filmin oyuncu kadrosunda Kathryn Newton ve Kyle Allen'ın yanı sıra Josh Hamilton, Al Madrigal gibi isimler yer alıyor.

    The Map of Tiny Perfect Things, 12 Şubat tarihinde Amazon Prime Video'daki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top