Hesabım
    Komedi Türündeki "Barb & Star Go To Vista Del Mar"dan Yeni Fragman!

    Kristen Wiig başrollü "Barb & Star Go To Vista Del Mar"dan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Josh Greenbaum'un yönetmen koltuğuna oturduğu "Barb and Star Go To Vista Del Mar"ın resmi fragmanı izleyici karşısına çıktı. Yıldız oyuncu ve yazarlar Kristen Wiig ile Annie Mumolo'yu bir araya getiren komedi türündeki film, iki eski arkadaşın yaz tatilindeki çılgın maceralarını anlatıyor. Daha önce görmediğimiz kadar fazla yakın bir arkadaşlık teması işleyen Barb and Star Go To Vista Del Mar, yakında Premium VOD olarak izleyicileriyle buluşacak.

    Adeta 80'li yılların tarzına dönüş yaptığımız filmin konusu ise şöyle: Barb and Star Go to Vista Del Mar, Florida’da tatile gitmek için yaşadıkları küçük kasabadan ilk kez ayrılan Barb ve Star’ın maceralarını konu ediyor. İki arkadaş çok geçmeden kendilerini macera, aşk ve kötü bir adamın herkesi öldürme planına karışmış halde bulur.

    Barb and Star Go to Vista Del Mar'ın oyuncu kadrosuna Kristen Wiig ve Annie Mumolo'nun yanı sıra Jamie DornanDamon Wayans Jr.Michael Hitchcock, Reyn Doi, Wendi McLendon-CoveyFortune FeimsterRose AbdooVanessa Bayer, Phyllis Smith gibi isimler bulunuyor. Tam anlamıyla bir yaz filmi olan Barb and Star Go to Vista Del, Şubat ayında gösterime girerek izleyicilerin içini ısıtacak. Filmin 12 Şubat'tan itibaren PVOD olarak izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top