Hesabım
    Guy Ritchie, "Five Eyes"ın Türkiye Çekimlerine Başladı!

    Setten kamera arkası video paylaştı.

    Guy Ritchie, yeni filmi Five Eyes için ekibini Türkiye'de topladı. Jason Statham ve Aubrey Plaza'yı yıldızı yapan Five Eyes'ın çekimleri başladı. Yönetmen Guy Ritchie, setten kısa bir video paylaşmayı ihmal etmedi. Geçtiğimiz haftalarda Aubrey Plaza'nın Antalya'dan story paylaştığı gözlere çarpmıştı.

    Guy Ritchie, yeni filmini #UntitledGuyRitchieFilm olarak tagledi. Yani Five Eyes adını daha fazla duymayabiliriz. Yönetmen, filminin çekimlerine Jason Statham, Aubrey Plaza, Bugzy Malone ve Cary Elwes'in katılımıyla birlikte başladı. Ancak tam olarak nerede oldukları çekim videosundan ayırt edilemiyor. Çekimler için ayrıca Katar'a da gidileceği biliniyor.

    Şimdilik bildiğimiz adıyla Five Eyes, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından işe alınan M16 ajanı Orson Fortune’u takip ediyor. CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda bırakılan Fortune, zengin bir silah tüccarının izini sürmeye çalışırken dünyayı dolaşması zorunda kalır.

    Filmin oyuncu kadrosunda Jason Statham, Aubrey Plaza, Bugzy Malone ve Cary Elwes'in yanı sıra Hugh Grant ve Josh Hartnett'ın yer alması planlanıyor. Ivan Atkinson ve Marn Davies, filmin senaryosunu kaleme aldı. Hugh Grant, Ritchie ile birlikte The Gentlemen filmini çekmişti. Josh Hartnett ve Jason Statham ise Wrath of Man filminde Guy Ritchie ile ilk kez bir araya gelmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top