Hesabım
    Mark Ruffalo, Ryan Reynolds'lı "The Adam Project"ten Yeni Görsel Paylaştı

    Mark Ruffalo'dan The Adam Project paylaşımı!

    Mark Ruffalo'nun Ryan Reynolds'ın babası olarak izleyici karşısına çıkacağı The Adam Project'ten yeni bir görsel paylaşıldı. Netflix tarafından hayata geçirilen filmin görselinde iki yıldız oyuncunun karakterlerini karşı karşıya görüyoruz. Ruffalo fotoğrafı "Kuşlar ve arılar hakkında bildiklerimi The Adam Project'teki oğluma aktarıyorum" sözleriyle paylaştı.

    Ryan Reynolds ile birlikte Free Guy filminde çalışan Shawn Levy'nin yönetmen koltuğuna oturduğu The Adam Project'in konusu şöyle: Film kendisinin daha genç versiyonuyla tanışmak için zamanda yolculuk yapan bir adamın hikayesini konu ediyor. 13 yaşındaki halinden yardım almak için zamanda yolculuk yapan adam, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur. Geçmişe gittiğinde Adam, şu an kendi bulunduğu yaşla aynı yaşta bulunan babasıyla karşılaşır. Mark Ruffalo paylaşımının devamında şu sözleri sarf etti: "Belli ki söylediklerimi takip etmekte güçlük çekiyordu. Çünkü bu sevgi dolu hikayeyi canlandırmak için filleri ve tavukları kullanıyordum."

    The Adam Project'in oyuncu kadrosunda Deadpool'un yıldız oyuncusu Ryan Reynolds ve Avengers filmlerinin yıldızı Mark Ruffalo'nun yanı sıra Zoe Saldana, Jennifer Garner, Catherine KeenerWalker Scobell gibi isimler yer alıyor. Netflix The Adam Project'i 2021 yılı içerisinde gösterime sunmayı planlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top