Hesabım
    Sam Neill, "Thor: Love and Thunder"daki Rolü Hakkında Konuştu

    Sam Neill, çekimlerin nasıl devam edebileceğinden bahsetti.

    Thor: Love and Thunder hakkında her geçen gün yeni bir bilgi paylaşılıyor. Matt Damon'ın ardından Sam Neill'ın Thor: Love and Thunder çekimlerine katılabileceği açıklandı. Ancak Neill, şimdilerde Yeni Zelanda ve Avustralya arasındaki seyahatin zor olduğunu söylüyor. Bu nedenle oyuncu kısa bir duyuru yaptı.

    Sam Neill, Thor: Ragnarok filminde bir tiyatrocu olarak Odin'i canlandırmıştı. Loki'yi canlandıran Matt Damon'ın da Thor: Love and Thunder'a katılacak olması, ikilinin yeniden bir tiyatro yapabileceği anlamını taşıyor olabilir. Ancak Sam Neill'ın açıklamasına göre oyuncu, sete ulaşmakta güçlük çekiyor: "Bana göre olasılıklar çok yüksek. Sanırım Taika'nın bu konuda bir fikri var. Yeni Zelanda ve Avustralya arasında seyahat, şu anda bir sorunlu. Ama neler yapılabileceğini göreceğiz."

    Bilinenlere göre Thor: Love and Thunder'a Marvel evreninin Guardians of The Galaxy filmlerinden Chris PrattKaren Gillan ve Vin Diesel katılacak. Ayrıca Natalie Portman'ın canlandırdığı Jane karakteri, The Dark World'ün ardından ilk kez evrende yer alacak. Tessa Thompson, Valkyrie karakteriyle Asgard'ın yöneticisi olmaya devam edecek. En büyük beklenti yaratan oyuncu olarak Christian Bale ise Thor: Love and Thunder'ın kötü adamı Gorr The God Butcher olacak.

    Geçtiğimiz haftalarda Chris Hemsworth bir paylaşımda bulunarak çekimlere o hafta içerisinde başlayacaklarını ifade etmişti. 7 gün önce oyuncu, çekimlere başladıklarını belirten başka bir paylaşımda bulundu. Çekimlerde bulunan oyuncuların önceden Avustralya'da karantina altına alındığı söylendi. Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top