Hesabım
    Jeffrey Wright, HBO Max'te Batman'i Seslendirecek!

    The Batman'in Jim Gordon'ı, HBO Max podcast'inde Batman olacak!

    HBO Max'te yayınlanacak olan komedi podcast'inde Jeffrey Wright'ın seslendirme yapacağı açıklandı. Batman: The Audio Adventures adını alan podcast serisinde Wright, Batman'i seslendirecek. Oyuncu, Matt Reeves'in yönetmenliğini üstlendiği The Batman filminde esasen Jim Gordon'a hayat veriyor.

    Saturday Night Live ile tanınan Dennis McNicholas, HBO Max ortaklığında bir podcast programına başlıyor. McNicholas aynı zamanda Will Ferrell'lı Land of the Lost ve Tim Meadows'lu The Ladies Man'in senaryosunu kaleme almıştı. Şimdi ise Batman: The Audio Adventures'ın senaryosunu yazacak ve yönetmenliğini üstlenecek. Radyo tiyatrosu diyebileceğimiz podcast programının yapımcılığını Angela Petrella ile DC Sinematik Evreni'nin emektar isimlerinden Jon Berg üstlenecek.

    Batman: The Audio Adventures'ın seslendirme kadrosunda Jeffrey Wright'ın yanı sıra birçok önemli isim bulunuyor. Bu isimler arasında Chris Parnell, Melissa Villaseñor, Seth Meyers, Brent Spiner, John Leguizamo, Ike Barinholtz, Bobby Moynihan, Kenan Thompson, Rosario Dawson, Jason Sudeikis, Alan Tudyk, Heidi Gardner, Brooke Shields, Paul Scheer, Tim Meadows, Fred Armisen, Ray Wise, Ben Rodgers, Katie Rich, Pete Schultz, Paula Pell, Toby Huss ve yazar ile yönetmen Dennis McNicholas yer alıyor.

    DC yakın zamanda başka bir podcast serisi için Spotify ile anlaşma yapmıştı. Batman Unburied adını alan podcast'in yaratıcısı ve yapımcısı David S. Goyer olacak. Goyer, The Dark Knight serisinde Christopher Nolan ile birlikte çalışarak büyük beğeni kazanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top