Hesabım
    Terrence Malick, Filminden Haley Bennett'i Silmiş

    Sonra da Haley Bennett'ı Antoine Fuqua'ya övmüş.

    Terrence Malick'in en iyi filmlerinden biri olduğunu söyleyemeyeceğimiz Song to Song hakkında yeni bir detay ortaya çıktı. Yönetmen, filmde rol alan Haley Bennett'in karakterini ve sahnelerini tümüyle filmden çıkardı. Bunun ardından da Antonie Fuqua'nın Bennett'ı işe alması için bir mektup yazdı.

    Thin Red Line, The Tree of Life, A Hidden Life gibi yapımlarla tanınan usta yönetmen Terrence Malick'in filmlerinden sahneleri çekilmiş karakterlerini atmayı sevdiği söyleniyor. Bu alışkanlığın kurbanlarından biri de Haley Bennett olmuş. Song to Song filminde rol alan oyuncunun tüm sahneleri filmden atılmış. Ancak Haley Bennett, Malick'e "Koruyucu meleğim" diyor. Bunun da önemli bir nedeni olduğu ortaya çıktı. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Malick, başarılı yönetmen Antoine Fuqua'nın Bennett'i bir filminin kadrosuna alması için referans mektubu yazmış.

    Mektupta şu sözler yer alıyor: "Filmin için Haley Bennett'i düşünmenden memnuniyet duydum ve ona övgülerimi kaleme alıyorum. Austin'de bu sonbaharda çektiğimiz filmimde önemli bir role sahipti ve yer aldığı her sahnede yıldız gibi parladı. Her sahne, hissettikleri, içindeki cevheri, sevgisi ve acısıyla canlandı..."

    Haley Bennett, THR'a aynı zamanda şu sözlerle karakterinin nasıl Song to Song'dan çıkarıldığını anlattı: "Terrence Malick sizi kadroya aldığında onun işlerinden etkilenen sinemacıların radarına girersiniz. Antoine Fuqua onlardan biriydi. The Equalizer'daki rol için düşünüldüğümde Terrence, Antoine Fuqua'ya bir el yazısı mektup yazdı ve gerçekten maille gönderdi. Mektup, benim performansımın ne kadar parlak olduğuyla ilgiliydi. Song to Song'da olanlar bana göre çekimler sırasında olanlar yüzündendi. Christian (Bale) ile benim aramda olanlar değişti. Çünkü Christian henüz Knight of Cups'ı çekmişti ve ardından David O.Russell'ın American Hustle'ının kadrosuna eklendi. American Hustle'ı çekmek için gitmesi gerekiyordu ve her şeyin dönüm noktası buydu. Önce o filmden kesildi, sonra ben kesildim."

    Haley Bennett, özellikle 2019 yılında izleyici karşısına geçen Swallow filmiyle başarı yakalamıştı. Oyuncu yakında Cyrano filmiyle gündemdeki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top