Hesabım
    Jared Leto'nun Justice League Joker'inden Yeni Bir Görsel!

    Zack Snyder, Jared Leto ile çektiği yeni Joker sahnesinden bir görsel paylaştı.

    Zack Snyder'ın Warner Bros bünyesinde yeniden kurgulamak için büyük çaba harcadığı Justice League'den yeni bir görsel paylaşıldı. Bu kez yıldız oyuncu Jared Leto'nun canlandırdığı Joker karakterinden son derece flu bir görsel yayınlandı. Ama o flu görselde dahi farklı bir imaja sahip Joker olduğunu görebiliyoruz.

    Önceleri dört bölümlük mini dizi olarak yayınlanması planlanan, sonra ise ani bir kararla dört saatlik filme dönüştürülen Justice League'den yeni bir görsel yayınlandı. Joker karakteri, orijinal Justice League'de yer almıyordu. Karakteri ilk olarak Suicide Squad filminde izlemiştik. Suicide Squad'ın ardından DC, Jared Leto'lu Joker'in yer alacağı projeleri açıklasa da bu projelerin hayata geçirilmesi için herhangi bir çalışma henüz yapılmadı. Zack Snyder'ın yeniden kurguladığı Justice League filmine ait Joker görselinde, Suicide Squad'dan daha farklı bir siluet görüyoruz.

    Zack Snyder, Justice League'i kurgulamak için Warner Bros'tan 70 milyon dolar destek aldı. Jared Leto'nun yanı sıra Joe Manganiello, Ray FisherBen Affleck ve Henry Cavill gibi yıldız oyuncularla ek çekimler yapıldı. Bu ek çekimler filme 4-5 dakika olarak yansıyacak. Ben Affleck, bir daha başkahramanı olduğu bir Batman filminde rol almayacak. Yalnızca oyuncunun The Flash filminde görüleceği biliniyor. Ray Fisher, bir daha DC'nin başkanı olan Walter Hamada'nın dahil olduğu bir işte yer almayacağını açıklamıştı. Henry Cavill ise daha fazla Superman filmi görmek istediğini belirtti.

    Justice League, 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max'te gösterime girecek. Zack Snyder, filmin sinemalarda da gösterilebileceğine dair umutlu olduğunu söylemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top