Hesabım
    Claire Denis, Juliette Binoche'li "Fire" Filminin Çekimlerini Tamamladı

    Juliette Binoche ve Vincent Lindon başrollü Fire'ın çekimleri sona erdi.

    Son olarak High Life filmini izlediğimiz başarılı yönetmen Claire Denis'in, "Feu" filminin çekimlerini tamamladığı resmi olarak açıklandı. Eski adı Radioscopie olan Feu, başrolüne Juliette Binoche ve Vincent Lindon'ı yerleştiriyor. Dennis'in bir diğer filmi olan The Stars at Noon'un çekimleri ertelendiğinde yönetmen Feu!! filmini çekmek kararı almıştı.

    Chocolat, Clouds of Sils MariaThe English Patient gibi yapımların yıldız oyuncusu Juliette Binoche ve The Measure of a Man, La Haine, Pour Elle gibi yapımlardan tanıdığımız Vincent Lindon, bir Claire Denis filminde buluştu. Juliette Binoche, Denis'in son filmi High Life'ta da rol almıştı. Ayrıca Feu'nün oyuncu kadrosunda Grégoire Colin, Mati DiopBulle Ogier gibi isimler yer alıyor. Feu filmi, iki kişinin arasında kalan bir kadının hikayesini konu ediniyor. Jean, kız arkadaşı Sara ile birliktedir. Ancak işin içine Sara'nın en yakın arkadaşı ve Jean'in eski erkek arkadaşı dahil olur ve ortalık karışır.

    Feu, Paris'te bulunan Radio France'ın merkezi olan Maison de la Radio'da çekildi. Filmin eski adı olan Radioscopie, 1968 yılında yayınlanan bir kültür programından adını alıyordu. Claire Denis, Feu'nün ardından The Stars at Noon filminin çekimlerini yapacak. Filmin yıldızları Robert Pattinson ve Margaret Qualley olacak. Filmin esasen geçtiğimiz Nisan ayında çekilmesi planlanıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top