Hesabım
    Emma Stone ve Yorgos Lanthimos, "Poor Things" İçin Birlikte Çalışacak

    Frankenstein tarzı bir hikaye Yorgos Lanthimos tarafından hayata geçirilecek.

    The Favourite filminde bir araya gelen usta yönetmen Yorgos Lanthimos ve yıldız oyuncu Emma Stone, Poor Things isimli filmi hayata geçirmek üzere bir kez daha birlikte çalışacak. Lanthimos yeni filmi Poor Things'te Frankenstein'ın hikayesini farklı bir şekilde ele alacak.

    Alasdair Gray'in romanından uyarlanarak çekilecek olan Poor Things, kadın bir Frankenstein'ın hikayesini anlatacak. Kadın, kocasından kurtulmaya çalışırken boğulur ve Bella'nın beyni ölümünden sonra doğmamış çocuğunun beyniyle değiştirilir. Bu da onun seks düşkünü ve özgürlükçü bir yaratık olmasını sağlar. Emma Stone, Poor Things'te kadın Frankenstein Bella Baxter'a hayat verecek.

    Poor Things'in çekimlerine 2021'in sonbahar aylarında başlanacağı söyleniyor. The Favourite, The Great, Doctor Doctor, Puberty Blues gibi yapımların yazarı Tony McNamara, Poor Things'in senaryosunu uyarlayan isim olacak. Yazar, The Favourite ile Oscar adaylığı almıştı. Yönetmen Yorgos Lanthimos son olarak Nimic kısa filmini hayata geçirdi. Dogtooth, The LobsterThe Killing of a Sacred Deer gibi yapımlardan tanıdığımız Lanthimos, ayrıca şimdilerde Yunan Ulusal Operası ile ilgili bir kısa film projesini hayata geçiriyor.

    Poor Things'i 2022 yılında göreceğimiz düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top