Hesabım
    Michelle Williams, Todd Haynes ile Peggy Lee Biyografisi Çekecek

    Michelle Williams'ın gelecek projesi belli oldu.

    Sevilen caz müzisyeni Peggy Lee'nin hayatı filme aktarılıyor! Biyografi türündeki filmin yönetmeni Todd Haynes, Peggy Lee'yi canlandırması için Golden Globe ödüllü yıldız oyuncu Michelle Williams ile anlaşma imzaladı. Filmin hakları 10 yıl kadar önce 20. Century Fox'un elinde bulunuyordu. Şimdi ise stüdyo değişikliğine gidiliyor.

    Peggy Lee biyografisinin senaryosunu Nora Ephron, 2012 yılında vefat etmesinden önce kaleme almıştı. Reese Witherspoon'un ise filmin yıldızı olması planlanıyordu. Ancak senaristin ani ölümü Fox'un projeyi durdurmasına neden oldu. Ardından Witherspoon projeden ayrıldı ve Fox, Disney'e satıldı. Şimdi ise Peggy Lee biyografik filminin haklarının MGM'ye devredilmesi üzerine görüşme yapıldığı biliniyor. Ancak Todd Haynes'ın, film için Nora Ephron'un senaryosunu kullanıp kullanmayacağı bilinmiyor.

    Biyografik filmin yapımcılığını Marc Platt, Reese Witherspoon, Pamela Koffler ve Christine Vachon üstlenecek. Ayrıca Grammy ödüllü genç müzisyen Billie Eilish, filmin yürütücü yapımcısı olmak üzere görüşme yapıyor. Eilish'in 2020 yılında Peggy Lee'nin kariyerini kutlamak üzere bir etkinlikte yer aldığı biliniyor.

    Michelle Williams'ı My Week With Marilyn, Blue Valentine, Fosse / Verdon gibi yapımlardan tanıyoruz. Oyuncu, Sony'nin Marvel evreninde Anne Weying karakterini canlandırmaya devam edecek. Todd Haynes ise daha önce I'm not There, Velvet Goldmine gibi önemli müzikal biyografi yapımlarında yönetmenlik yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top