Hesabım
    Tom Holland, Gelecek Spider-Man Filmi Hakkında Konuştu

    Tom Holland, üçüncü Spider-Man filmini en tutkulu süper kahraman filmi olarak tanımladı.

    Jon Watts'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Spider-Man 3 filmi ile ilgili Tom Holland'dan yeni bir açıklama geldi. Variety'ye konuşan Holland, şimdilerde filmin çekimlerinde bulunuyor. Holland'ın açıklamaları, Spider-Man 3 hakkındaki beklentilerin artmasına neden olacak gibi görünüyor. (Spoiler içerir.)

    Holland, Variety'ye şu sözleri sarf etti: "Şunu söyleyebilirim ki film, bugüne kadar yapılmış solo süper kahraman filmleri arasında en tutkulu olanı. Oturup senaryoyu okursanız, ne yapmaya çalıştıklarını görürsünüz. Başarılı oluyorlar. Bu gerçekten etkileyici. Daha önce hiç buna benzer bir solo süper kahraman filmi görmemiştim. Biliyorsunuz ki ben o Spider-Man'e dönüşen küçük şanslı pisliğim. Film için önümüzde çok fazla çekim var. Noelden önce başlamıştık ve 7 hafta boyunca çekim yaptık. Noel için ara verdik ve sonra yeniden başladık. Bırakın bir parçası olmayı, filmi izlemek için bile geri kalan herkes kadar heyecanlıyım."

    Dedikodulara göre üç Spider-Man evreni Spider-Man 3'te birleştirilecek. Yani Tobey Maguire, Andrew Garfield, Tom Holland, Kirsten DunstEmma Stone ve Zendaya aynı evrende buluşacak. Ayrıca Sam Raimi imzalı Spider-Man filmlerinin Octopus'u Alfred Molina, Amazing Spider-Man'in Electro'su Jamie Foxx ve Marvel'ın Netflix dizilerinde izlediğimiz Daredevil'ın kahramanı Charlie Cox, Spider-Man 3'te yer alacak. Alfred Molina haberi dışında geri kalan isimler hakkında resmi açıklama henüz gelmedi.

    Spider-Man: Far From Home filminde Quentin Beck'in ölümünü izlemiştik. Aynı zamanda Peter Parker'ın gizli kimliği açığa çıkmıştı. Benedict Cumberbatch'in Doctor Strange ile konuk olacağı bir multiverse'ün oluşturulacağı bilinenler arasında yer alıyor. Spider-Man 3'ün 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top