Hesabım
    Cate Blanchett Yapımcılığında İddialı Drama Geliyor

    Film, gerçek bir dolandırıcılık hikayesini uyarlayacak..

    Cate Blanchett, Amerikan tarihinin en büyük belediye dolandırıcılığından esinlenen bir film olan “Queen Bitch and the High Horse”un yapımcılığını üstlendi. Blanchett, Dirty Films şirketi aracılığıyla Coco Francini ve Andrew Upton'ın yanı sıra New Republic Pictures'tan Brian Oliver ve Bradley Fischer'la birlikte yapımcılık yapıyor.

    “Troop Zero”nun arkasındaki ikili Bert ve Bertie, filmi Eric Matthew Brown'un bir senaryosundan yönetecek. "Queen Bitch and the High Horse", bir "eğitici hikaye" olarak tanımlanıyor ve kasabanın sevgilisi, yozlaşmış devlet memuru Penny Banks'e odaklanıyor. Vatandaşlık görevine olan tutkusu atlara olan sevgisine rakip olan hırslı, hayattan büyük beklentileri olan Banks, belediye binasının işlerini yükseltir ve kasabayı kişisel kumbarasına dönüştürür. 

    Bert & Bertie, “Bu muhteşem, kaleme alınmış, ilgi çekici, komik ve şeytani filmi böylesine parlak bir ekiple ekrana getirmekten dolayı heyecan duyuyoruz." dedi. Bu, Dirty Films'in New Republic'le ilk bakış anlaşması kapsamında yapacağı ilk film olacak. Blanchett, “Bu fantastik senaryoyu New Republic Pictures'taki ortaklarımızla ve Bert & Bertie'nin müthiş yönetmenlik ekibiyle birlikte hayata geçirmekten heyecan duyuyoruz." dedi.

    Paramount'la ortak finansman anlaşması olan New Republic Pictures, şu anda "Mission: Impossible 7", "Top Gun: Maverick", "The Tomorrow War" ve "Coming 2 America" ​​dahil olmak üzere çok sayıda filmin yapımcılığını üstleniyor. Bağımsız bir film ve televizyon prodüksiyon şirketi olan Dirty Films, son olarak Christos Nikou’nun "Apples" filminin ve Hulu mini dizisi “Mrs. America"nın sorumlu yapımcılığını üstlendi.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top