Hesabım
    "Raya ve Son Ejderha"dan Super Bowl Fragmanı!

    Raya and The Last Dragon'dan yeni fragman!

    Disney bünyesinde çekilen animasyon türündeki Raya and The Last Dragon'dan yeni bir teaser paylaşıldı. Kelly Marie Tran ve Awkwafina'yı yıldızı yapan filmin yeni teaser'u Super Bowl'da izleyici karşısına çıktı. Hem sinemalarda, hem de Disney+'ta erken erişimle izlenebilecek olan film, ejderhaların olduğu bir dünyada geçiyor.

    Don Hall ve Carlos Lopez Estrada'nın yönetmenliğini üstlendiği Raya ve Son Ejderha'nın konusu ise şöyle: Yıllar öncesinde dünyanı dört bir yanında ejderhalar bulunurdu. Ancak şimdi sadece Sisu adında bir ejderhanın var olduğu düşünülmektedir. Raya adında bir savaşçı, Lumandra olarak bilinen bir yerde bulunduğu düşünülen ejderhayı bulmak için macera dolu bir yolculuğa koyulur.

    Yüzleri hem güldürmesi planlanan, hem de sağlam bir macera yolculuğuna çıkaracak olan Raya and The Last Dragon'ın seslendirme kadrosunda yıldız oyuncular Kelly Marie Tran ve Awkwafina'nın yanı sıra  Gemma ChanAlan TudykDaniel Dae KimSandra OhBenedict Wong gibi Hollywood'un ünlü Asya kökenli isimleri bulunuyor. Disney yapımı filmin yönetmenliğini Big Hero 6, Moana gibi yapımlarla tanınan Don Hall ve Blindspotting ile karşımıza çıkan Carlos Lopez Estrada üstlendi. Öncesinde ise  Paul Briggs ve Dean Wellins'in filmi çekmesi planlanıyordu. Adele Lim ve Qui Nguyen, Raya and The Last Dragon'ın senaryosunu kaleme aldı.

    Raya and The Last Dragon, 5 Mart tarihinde Disney+'ta yayınlanacak. Ülkemizdeki vizyon tarihinin 23 Nisan 2021 olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top