Hesabım
    Dungeons & Dragons Kadrosuna Michelle Rodriguez ve Justice Smith Katıldı!

    Dungeons & Dragons oyuncu kadrosu genişliyor!

    Rol play oyunu Dungeons & Dragons beyaz perdeye uyarlanıyor. Chris Pine'ın yıldızı olacağı fantastik filmin oyuncu kadrosuna iki yeni isim eklendi. Fast and Furious'ın başarılı oyuncusu Michelle Rodriguez ve Detective Pikachu ile ün yapan Justice Smith, Dungeons and Dragons'ın iki yeni oyuncusu olacak.

    Hasbro oyun firmasının en bilindik oyunlarından biri olan Dungeons & Dragons, bir masaüstü rol play oyunu olarak biliniyor. İlk kez 1974 yılında piyasaya sunulan Dungeons & Dragons, çok oyunculu online rol playing oyunlarının başlangıcı olarak da tanımlanıyor. 1974 yılından itibaren birçok kez yeni sürümleriyle oyuncuların karşısına çıkan oyun, Elf, Yarı Elf, Genom, Yarı Ork, Buçukluk gibi ırklardan karakterlere sahip. Şimdi ise oyunun beyaz perdeye aktarılacak olması konuşuluyor.

    Dungeons and Dragons filminin oyuncu kadrosuna son olarak Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldız oyuncusu Michelle Rodriguez ile Detective Pikachu'nun başarılı ismi Justice Smith eklendi. Film için henüz bir konu açıklaması yapılmadı. Devasa bir oyun dünyası olduğu için bu temadan yüzlerce senaryonun üretilebileceği biliniyor. Filmin yönetmenliğini Jonathan Goldstein ve John Francis Daley üstlenecek.

    Dungeons and Dragons ilk kez 1980'li yıllarda televizyon ekranlarına aktarılmıştı. Animasyon dizisi olarak izleyici karşısına çıkan yapımın ardından 2000 yılında bir live-action filmi çekildi. Dungeons and Dragons filmi Hasbro ve Paramount Pictures ortaklığıyla 27 Mayıs 2022 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top