Hesabım
    Octavia Spencer, Ryan Reynolds'lı "Spirited"in Kadrosuna Katılabilir

    Octavia Spencer, Apple ile görüşme yapıyor.

    Octavia Spencer, A Christmas Carol'dan ilhamını alan Spirited sayesinde Apple TV+ ile ikinci kez çalışabilir. Charles Dickens'ın hikayesinin yeniden canlandırması olması planlanan Spirited için şimdilerde Octavia Spencer ile görüşme yapıldığı açıklandı. Spencer son olarak Truth Be Told isimli Apple dizisinde başrolü üstlenmişti.

    Spirited müzikal filminin yönetmenliğini Daddy's Home ile tanınan Sean Anders ve John Morris üstlenecek. Ayrıca Anders ve Morris, Will Ferrell'ın Gloria Sanchez yapım şirketi ve Ryan Reynolds'ın Maximum Effort şirketi ile birlikte filmin yapımcısı olarak görev alacak. Söylenenlere göre Ryan Reynolds'ın Spirited'deki karakteri Ebenezer Scrooge olacak. Ebenezer, Geçmiş Zamanın Hayaleti, Şimdiki Zamanın Hayaleti ve Gelecek Zamanın Hayaleti tarafından ziyaret ediliyordu.

    Will Ferrell'ın canlandıracağı karakter ise Şimdiki Zamanın Hayaleti olacak. Octavia Spencer, Ebenezer Scrooge'un iyi kalpli yeni çalışanına hayat verecek. Karakter, Şimdiki Zamanın Hayaleti'ne tatil döneminde iyilik yapmayı öğretecek. Ayrıca Spencer'ın film için şarkı seslendireceği de söyleniyor. Apple henüz bu konuda resmi bir açıklamada bulunmadı.

    Söylenenlere göre Ryan Reynolds ve Will Ferrell, Spirited filmi için 35 milyon dolar ödeme alacak. Reynolds ve Ferrell son zamanlarda Netflix ile işlere imza atmışlardı. Ryan Reynolds, 6 Underground ile ön plana çıkarken Will Ferrell, Eurovision filmiyle başarı yakalamıştı. Octavia Spencer ise HBO Max'te yayınlanan The Witches uyarlamasının başrolü olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top