Hesabım
    Tim Burton, Timothee Chalamet'li Makaseller Reklamını Beğendi!

    Tim Burton, Super Bowl'da yer alan Cadillac reklamıyla ilgili açıklamada bulundu.

    Geçtiğimiz Pazar günü Amerika'nın en çok izlenen spor etkinliği Super Bowl, ekranlara konuk olmuştu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Super Bowl, reklamları ve film-dizi fragmanlarıyla gündeme oturdu. Reklamlardan biri Tim Burton'ın 1990 yılında çektiği Edward Scissorhands'in kullanıldığı Cadillac reklamıydı. Burton, Timothee Chalamet ve Winona Ryder'ın rol aldığı bu reklamla ilgili açıklamada bulundu.

    Timothee Chalamet'nin Edward Scissorhands'in oğlu Edgar Scissorhands'i canlandırması sosyal medyanın gündemine oturdu. Tim Burton, bu konu hakkında şu açıklamada bulundu: "Gurur duyduğunuz bir işin yaşamaya devam etmesi ve 30 yıl sonrasında bile zamanla evrimleşmesi nadir görülen bir şeydir. Edgar'ın yeni dünyayla baş ettiğini gördüğüme sevindim. Umarım hem hayranlar, hem de Edward Scissorhands ile ilk kez karşılaşanlar bundan keyif almıştır."

    Super Bowl'da yer alan Cadillac reklamında Edgar Scissorhands'i annesi Kim ile birlikte banliyölerde yaşayan bir çocuk olarak görüyoruz. Sosyalleşmekte ve çalışmakta büyük zorluk çeken Edgar, Cadillac ile tanıştığında hayattan keyif almaya başlıyor. Çünkü onun makastan yapılma ellerine dayanıklı tek şey Cadillac'ın direksiyonu oluyor.

    Winona Ryder ise Variety'ye konuşarak Timothee Chalamet'nin performansı hakkında şu sözleri sarf etti: "Nasıl bir andı ama! Çok sürreal... Gerçekten onu ve onu yaratmak için yapılan çalışmayı gördüğümde aklım çıktı. Çok güzel, yetenekli, inanılmaz derecede kibar ve eşsiz bir çocuk. Bu karakteri somutlaştırmak için mükemmel biri." Edgar Scissorhands'in babası Edward Scissorhands'i Johnny Depp canlandırıyordu. Chalamet'nin ayrıca bir diğer Depp karakteri olan Willy Wonka'yı canlandırabilecek isimlerden biri olduğu biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top