Hesabım
    J.K. Simmons ve Nina Arianda, Aaron Sorkin’in Yeni Filminde!

    Filmin kadrosuna Oscar'lı oyuncu yağmuru..

    J.K. Simmons ve Nina Arianda, Aaron Sorkin'in televizyon ikonu Lucille Ball ve I Love Lucy'nin şöhreti Desi Arnaz'a odaklanan dramasında Nicole Kidman ve Javier Bardem'e katılmak için görüşüyorlar. Being the Ricardos adlı proje, Amazon Studios'ta çekilecek. Kidman ve Bardem, 1950'lerde yayınlanan etkili komediyi yaratan ve başrol oynayan ilk televizyon ailesi Ball ve Arnaz'ı canlandırmak için kadrodalar.

    Sorkin, senaryoyu yazdı ve filmi yönetiyor. Gösteride, gerçek hayattaki evli çift Ball ve Arnaz, sırasıyla ev hanımı ve grup lideri olan New Yorklu çift Lucy ve Desi Ricardo'yu oynadı. Sorkin'in dramasında hikaye, I Love Lucy'nin bir prodüksiyon haftasında geçiyor. Bu noktada, Ball ve Arnaz, biri kariyerlerini, diğeri evliliklerini sona erdirebilecek iki ayrı cephede zorluklarla karşı karşıyalar.

    Simmons, daha sonra My Three Sons'ta baş karakter olan Fred Mertz'i canlandıran aktör William Frawley'i oynayacak. Arianda, Ethel Mertz'i canlandıran Vivian Vance'i oynayacak. Emmy ödüllü aktris, 1960'ların hit sitcom'u The Lucy Show'da Ball'a katıldı. Escape Artists’ten Todd Black, Jason Blumenthal ve Steve Tisch, Los Angeles’ta nisan ayında başlaması hedeflenen projenin yapımcılığını üstleniyor. Jenna Block, David Bloomfield, Stuart Besser, Lucie Arnaz, Desi Arnaz Jr. ve Lauren Lohman yönetici yapımcılığı üstleniyor.

    Simmons, geçen yıl beğenilen Palm Springs'te Andy Samberg'in karşısında önemli bir rol oynadı ve Skydance'in büyük bütçeli bilim kurgu filmi The Tomorrow War'da Chris Pratt'le birlikte görünecek. Arianda, Venus in Fur'daki çıkış performansıyla Tony kazandı ve Born Yesterday için bir adaylık daha elde etti. Ayrıca, Showtime’ın Billions dizisinde Damien Lewis'in aşkını canlandırdı ve Amazon draması Goliath'ta Billy Bob Thornton'la birlikte rol aldı. Son olarak da Clint Eastwood’un 2019 draması Richard Jewell'da yer aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top